s-he stylezone

Ár:   1199 Ft   Kategória:   Egyéb kozmetikumok
Kiszerelés:   Hiányzik. Feltöltöm   Bőrtípus:   Minden
Lelőhely:   DM   Bőrprobléma:   --

A krémet feltöltötte: arybaba2, Módosítva: 2013. július 10.

Kiszerelés:   Hiányzik. Feltöltöm
Lelőhely:   DM
Kategória:   Egyéb kozmetikumok

Senki sem tökéletes – az apróbb lakkozási hibák gyorsan korrigálhatók.

A stift három pótfejet tartalmaz.

A krém összetevőit még nem tartalmazza a KrémMánia adatbázisa. Írd be őket Te!

Borostyan

Demonshadow

2019. szeptember 23.

Minimum egy, de lehet, hogy már két éve éve használom, és azóta is nagyon szeretem. Igaz, egyszer nem jól zártam vissza a kupakját, ezért a pótfejek kiszáradtak, de acetonba áztatva könnyedén orvosolható a probléma. Azóta egy fejet használtam el, most érik a másik cseréje, de nagyon meg vagyok vele elégedve. Sok éves lakkozás után is egyik kezemen bénábban festem ki a körmömet, mint a másikon, ezzel viszont gyönyörűen le tudom szedni a fölösleget a bőrömről úgy, hogy a körmömön nem piszkálom a festéket. Ehhez kell némi gyakorlat, rutin is, de most már elképzelni sem tudom nélküle a rituálét.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Tág pórusok |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2019. szeptember 23.

Doridia

2018. január 16.

Glamur napi szerzemény de még csak most vetettem be. Nagyon praktikus, hiánypótló termék! Könnyen és precízen lehet vele dolgozni. Korábban körömlakk lemosós fülpiszkálóval bohóckodtam, de annál ez sokkal jobb megoldás!

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Tág pórusok |  Korcsoport: 45-54 |  Dátum: 2018. január 16.

rammy717

2017. január 15.

Nagyon praktikus kis cucc. Mindig mellékenem kicsit a lakkot, vattával próbálkoztam előtte, de tuti belekerült vagy elrontotta a felkent lakkot, szóval az utóbbi időben már inkább úgy hagytam. Aztán rátaláltam ezekre a tollakra, és ezt a márkát választottam. Könnyen leszedi a bőrről a félrekent lakkot, anélkül, hogy a frissen elkészített manikűrünkben kárt tenne. Szerintem nagyon jó ötlet. Van benne több fej is, bár én még az elsőt használom. Kár, hogy nem találtam rá előbb.

Bőrtípus: Száraz |  Bőrprobléma: Pattanások (acne) |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2017. január 15.

MrsWolf

2016. november 26.

Szuper ötlet! Eddig fültisztító pálcikát használtam...de nem volt jó, leszedte a körmömről is a lakkot. Meg vagyok vele elégedve! Csak annyit sajnálok, hogy nem az Essence-től vettem meg azt, ami ugyanilyen, mert az 300-400 Ft-tal olcsóbb, de mindegy, utólag láttam meg.

UPDATE: Nagyon jól bevált, 5 hónap alatt 1 fejet fogyasztottam el, pedig sokat használom, nagyon jó termék. Még nem száradt be, nem ment tönkre, szóval szuper. Bár nincs összehasonlítási alapom más ilyen célra való termékkel. Nem tudom, hogy van e ilyen jó olcsóbb kategóriában.

Bőrtípus: Száraz |  Bőrprobléma: Vízhiány |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2016. november 26.

Guppi

2014. augusztus 23.

Az első fejet elszúrtam, mert nagyon erősen nyomtam a bőrömre, és eltompult a hegye, vagy mi... A másodiknál már óvatosabb vagyok, elég csak "simogatni" vele a bőrre került lakkot, akkor is lehozza. Jó ez a hegyes kivitelezés, egészen a köröm mellett is szépen lehet vele dolgozni anélkül, hogy a körmömön lévő lakot is leszedném. Ez egy 5-ös :)

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Pattanások (acne) |  Korcsoport: 35-44 |  Dátum: 2014. augusztus 23.

Audrey80

Bőrtípus: Zsíros
Bőrprobléma: Egyenetlen bőrfelszín
2013. augusztus 16.

Már a 3.-at fogyasztom belőle, imádom. A fültisztítós-körömlakklemosós javítás nekem nem jön be, mert akkor a körmömre kent lakkból is törlök. Sajnos a sötét lakkok nagyon megfogják, hiába törlöm le utána a stift részt papír zsebkendővel. Érdekes módon hamarabb fogyott ki belőle a folyadék, minthogy elhasználtam volna a stift részt. Persze lehet, hogy beszáradt, mert kb. fél évre elég nekem egy ceruza 2-3 napi lakkozás mellett, igaz, nem használom minden lakkhoz és csak keveset kell javítgatnom. Szerintem megéri és nekem nélkülözhetetlen, maximális pontot kap.

Bőrtípus: Zsíros |  Bőrprobléma: Egyenetlen bőrfelszín |  Korcsoport: 35-44 |  Dátum: 2013. augusztus 16.