s-he Körömkiegyenlítő Lakk
Ár: | 800 Ft | Kategória: | Körömlakkok, lemosók | |||
Kiszerelés: | 10 ml | Bőrtípus: | Minden | |||
Lelőhely: | DM | Bőrprobléma: | -- |
A krémet feltöltötte: UnVraiAnge, Módosítva: 2016. január 5.
Kiszerelés: | 10 ml | |
Lelőhely: | DM | |
Kategória: | Körömlakkok, lemosók | |
Ez egy speciális alaplakk, mely kiegyenlíti a köröm egyenetlenségeit.
bibi24Imádom a pumpás kiszerelését, lágy krémes állagú gyorsan beszívja a bőr és táplál, nem ragacsos a bőröm. Hosszú ideje kerestem ilyen tökéletes terméket! Az illata édeskés, nem tolakodó.
Nekem sajnos nem hozta a hozzá fűződő reményeimet. Nem erősítette a körmöm, nekem maximum önmagában lett volna jó, viszont ezzel annyi baj van, hogy nehezen szárad és úgy érzem, hogy még száradás után sem 100%-os, nagyon gyorsan le is jön.
Amikor sajnos bevertem a körmömet és nőtt le a sérült rész, hát nem sokat ért a hullámon.
Nem venném újra és nekem ez sajnos 1 csillagot ért.

Nem venném újra és nekem ez sajnos 1 csillagot ért.

Úgy tűnik, ezt a körömlakkot kicsit átgondolták, és ami most van ennél a márkánál ezen a néven (más megjelenésű üvegcsében), az egy egész jó termék. Nem tapasztaltam tapadási problémát, és valóban egész jól kiegyenlíti a barázdákat. Minden magasfényű körömlakk alá használom, sokkal szebbek így.

Ha körömfehérítő peel off lakkot akarnék, akkor vennék az oriflametől, mert ott kapható ilyen. Ez viszont mást ígér, viszont semmit nem ad... Fantasztikusan jó, de mire??

Ha lehetne, én átnevezném lehúzható körömmaszkra és azt hiszem evvel mindent el is mondtam róla. Mondjuk így belegondolva igazán innovatív termék és ilyen bociságokkal szoktak nagyon sok pénzt keresni a tengerentúlon, nem?! :D

Nem tartja be 100%-osan az ígéretét, nem minden egyenetlenséggel küzd meg, és elég vékonyan fed.