Sminkelés és fényvédelem? Így hangold össze az UV-védelmet az alapozóddal!
MeaGNewcastle
Nyugtató, tisztító és tápláló arcmaszk. Tökéletesen alkalmas érzékeny, száraz és érett bőrre. Az aminosavakban, ásványi anyagokban, vitaminokban és poliszacharidokban gazdag Aloe Vera, kiváló vérstimuláló és fokozza az oxigéncserét sejtszinten. A fehér agyag ásványi anyagokban teli, tisztító és feltöltő tulajdonságú. A peru ginzeng néven is ismert maca por nagyon összetett összetevő, amely fehérjékben, szénhidrátokban, zsírsavakban és mikroelemekben dús. A Maca fokozza a rugalmasságot és újjáéleszti a legérzékenyebb bőrt is, miközben fokozza a kollagén szintézisét.
2020.10.28. 15:13
Mindig is használtam agyag maszkot, egyik legjobb tisztító és nyugtató szer problémás bőrre. Ez a termék leírás alapján érdekesnek tűnt, így gondoltam kipróbálom. Nagyon szeretem, teszi a dolgát, szépen tisztít, egyáltalán nem szárít, használat után szép tiszta, nyugodt, életteli lesz a bőröm. Jó nagy adag is, sokáig elég lesz. 4 csillag azért, mert az illatát nem szeretem, a maca miatt olyan savanyú, erjedt, ami a földes agyagal keverve, szerintem, nem a legjobb.