Körömlakkok, lemosók

6,8 ml

18K Gold körömágybőr eltávolító

1990 Ft-tól

2015.12.13. 19:58

Nekem nagyon bejött. Elég csúnyák voltak a körömagybőreim, de ezzel nagyon jól vissza tudtam tolni.

Utoljára szerkesztve: 2015.08.07. 14:32 - 2015.07.10. 10:18

Jól működik, eltávolítja a körömágybőr nagy részét és a makacsabb részeket fellazítja, azokat így könnyebb visszatologatni és ha kell, levagdosni (sajnos erről ez a portéka sem tud leszoktatni, ezért a 4 csillag...). A bőrvisszanyomó része nagyon klassz - elég erős, de gyengéd és amiatt nem sérti fel a bőrt. Külön erénye a stick-nek, hogy nagyon szép, elegáns, úgy néz ki, mint egy különösen csinos szempillaspirál. Egy aggályom van: lehet, hogy hamar elfogy, de arra gondoltam, hogy ha nem eléggé kiadós, akkor következőre a "rokonát", a nagyobb kiszerelésű Sally Hansen instant cuticle remover-t veszem meg (ami ugyan nem ilyen szép kiszerelés és nincs hozzá külön visszatoló, de a vélemények szerint nagyon sokáig tart) és ezt a kis ceruzát megtartom dekónak:) és visszatolónak.Update: megérdemli az 5 csillagot - nem hittem benne, de pár hét alatt leszoktatott a körömágybőr nyiszálásáról, nagyon szépen a helyén marad a bőr