Salt of the Earth Klasszikus Kristály Dezodor - Illatmentes - Műanyag Csomagolás Mentes

Salt of the Earth

Ár:   1990 Ft   Kategória:   Dezodorok
Kiszerelés:   75 g   Bőrtípus:   Minden
Lelőhely:   Holland & Barrett   Bőrprobléma:   --

A krémet és az összetevőket feltöltötte: gendur.berni, Módosítva: 2021. július 14.

Ár:   1990 Ft
Kiszerelés:   75 g
Lelőhely:   Holland & Barrett
Kategória:   Dezodorok

A kristály dezodorok a természetes potassium alum, másnéven közönséges timsóból készülnek. Férfiaknak és nőknek egyaránt alkalmas; ez az illatanyagmentes dezodor nem fogja eltömíteni a pórusokat, szimplán csak vékony, légáteresztő réteget képez a bőr felszínén, megakadályozva a kellemetlen testszagot okozó baktériumok elszaporodását.

• hosszantartó védelem
  • nem hagy fehér foltot
  • utazó méret
  • Vegetarian and Vegan Society által elfogadott
  • Alumínium Chlorohydrate (alumíniumsó), triklozán és parabén mentes

bibi24

mafalda

2023. március 19.

Eddig fantasztikus. Egy másik márka krémdeója sajnos olyan nagyon nem vált be, hogy óriási keléses pattanások lettek a hónom alatt....DE ez három nap alatt rendbe tette! Már utolsó kétségbeesésembe próbáltam ki miután eszembe jutott hogy a stiftes verzióját használtam korábban két illatban is.
Ez amúgy azokat is übereli olyan mintha kb semmit se kennék a hónomaljára, benedvesítem zuhanyzás után majd áthuzom rajta de olyan mintha egy kis műanyagot huzogatnék..☺ az izzadás is minimális mellette egész nap viszont tényleg szagok nélkül. Gyanítom valóban a baktériumok okozzák a szagokat ez viszont szépen semlegesíti a bacikat. Szuper termék, környezetbarát és csupán egy természetes összetevő! Imádom 🤗

Bőrtípus: Normál |  Bőrprobléma: Pattanások (acne) |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2023. március 19.

gendur.berni

2021. július 6.

Eddig ez a kedvenc dezodorom. Próbáltam már más kristály dezodort, amit szintén szerettem, de annak műanyag volt a csomagolása, ráadásul nem is újrahasznosítható. Ez így minden vágyam teljesíti a papírcsomagolásával. Olcsó, iszonyat sokáig elég, szép összetételű, amennyire csak lehet környezetbarát a csomagolása, és természetesen teszi a dolgát, nem vagyok büdös tőle, (de természetesen az izzadást nem gátolja meg).

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Tág pórusok |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2021. július 6.

Az összes összetevő funkció szerint lebontva

Ez a közönséges timsó (Kálium-Alumíniumszulfát), amit leginkább borotválkozáshoz használnak. Összehúzza a pórusokat, ezáltal csökkent(het)i az izzadást. A CosIng hivatalos besorolása szerint szövetösszehúzó, a wikipédia pedig fertőtlenítő és dezodoráló tualjdonságról beszél.