Salt of the Earth Klasszikus Kristály Dezodor - Illatmentes - Műanyag Csomagolás Mentes
Ár: | 1990 Ft | Kategória: | Dezodorok | |||
Kiszerelés: | 75 g | Bőrtípus: | Minden | |||
Lelőhely: | Holland & Barrett | Bőrprobléma: | -- |
A krémet és az összetevőket feltöltötte: gendur.berni, Módosítva: 2021. július 14.
Ár: | 1990 Ft | |
Kiszerelés: | 75 g | |
Lelőhely: | Holland & Barrett | |
Kategória: | Dezodorok | |
A kristály dezodorok a természetes potassium alum, másnéven közönséges timsóból készülnek. Férfiaknak és nőknek egyaránt alkalmas; ez az illatanyagmentes dezodor nem fogja eltömíteni a pórusokat, szimplán csak vékony, légáteresztő réteget képez a bőr felszínén, megakadályozva a kellemetlen testszagot okozó baktériumok elszaporodását.
- hosszantartó védelem
- nem hagy fehér foltot
- utazó méret
- Vegetarian and Vegan Society által elfogadott
- Alumínium Chlorohydrate (alumíniumsó), triklozán és parabén mentes
bibi24Imádom a pumpás kiszerelését, lágy krémes állagú gyorsan beszívja a bőr és táplál, nem ragacsos a bőröm. Hosszú ideje kerestem ilyen tökéletes terméket! Az illata édeskés, nem tolakodó.
Eddig fantasztikus. Egy másik márka krémdeója sajnos olyan nagyon nem vált be, hogy óriási keléses pattanások lettek a hónom alatt....DE ez három nap alatt rendbe tette! Már utolsó kétségbeesésembe próbáltam ki miután eszembe jutott hogy a stiftes verzióját használtam korábban két illatban is.
Ez amúgy azokat is übereli olyan mintha kb semmit se kennék a hónomaljára, benedvesítem zuhanyzás után majd áthuzom rajta de olyan mintha egy kis műanyagot huzogatnék..☺ az izzadás is minimális mellette egész nap viszont tényleg szagok nélkül. Gyanítom valóban a baktériumok okozzák a szagokat ez viszont szépen semlegesíti a bacikat. Szuper termék, környezetbarát és csupán egy természetes összetevő! Imádom 🤗

Eddig ez a kedvenc dezodorom. Próbáltam már más kristály dezodort, amit szintén szerettem, de annak műanyag volt a csomagolása, ráadásul nem is újrahasznosítható. Ez így minden vágyam teljesíti a papírcsomagolásával. Olcsó, iszonyat sokáig elég, szép összetételű, amennyire csak lehet környezetbarát a csomagolása, és természetesen teszi a dolgát, nem vagyok büdös tőle, (de természetesen az izzadást nem gátolja meg).