Lelőhely: Parfümériák, online

Szívegyek: rózsa, szilva, írisz

Alapjegyek: ambroxán, cukor, kasmír

€120-tól

2025.04.15. 09:30

Régóta szemezgettem vele, többször próbáltam. Nem nagyon tudom túl elemezni, mert rajtam egy tavaszi-nyári illat, kifejezetten citrusos-fás, kellemes, üdítő hatású parfüm, kissé édes is azért. Tetszik,de nem varázsolt el annyira, hogy megvegyem. Tartóssága max 4-5 óra, szillázsa közepes, üvege nagyon illik hozzá színében. 4*

Utoljára szerkesztve: 2025.03.11. 16:15 - 2024.08.29. 17:54

Mivel a dm-ben próbáltam ki először, azt gondoltam, valami nagyon kommersz illat lesz. Csuklómra fújtam, majd el is felejtettem. Aztán este arra lettem figyelmes, hogy valami szuper jó bőrös, de mégis friss illatot érzek, az óraszíjam ontotta magából ezt a finom, vadiúj bőrtáska illatra leszáradó csodát. Miután utána olvastam, és konstatáltam, hogy a dm adja a legolcsóbban, vissza is mentem és vettem egy üveggel. Azóta is imádom, nyári, de azért nem könnyed illat, tartós, 4-5 órát is simán kibír, enyhén körte-ananász de leszáradáskor fás, bőrös illat, megéri az árát.

2024.04.17. 04:46

Ez az illat egy az egyben az Avon attraction for her,ellenben tartósabb.

Utoljára szerkesztve: 2025.01.02. 08:52 - 2023.10.29. 11:05

Már az üveg citrom sárga színe is jelzi, hogy nyári illatot fogunk kapni.Nagyon szép az üvege, mint a többi társáé a szériából.Az illat nyári, gyümölcsös.Lédús körte 🍐, és bár nincs benne, az én orromnak mangó és ananász 🍍 illata van. Fás alapra szárad. Esélyes nyárra a beszerzése 👍. Tartósságról egyenlőre nem tudok nyilatkozni. Tetszik 😊, addig is még adom az 5 csillagot 👍.