Vivenna
5 árnyalatban kapható
Utoljára szerkesztve: 2024.08.11. 20:39 - 2024.08.11. 19:40
Nagyon sokaig eleg, szepen kopik, lilat 50-50 balzsam-viz komboba keverve 2-3-4 pumpa (pasztell arnyalat bekeverve) nagyon vilagos skandi szokere kenve a tokeletes hamvasito-apolo. Teljesen semleges lesz a szine. Nekem a hamvasito samponok nagyon pusztitjak a hajam, szoval mar onmagaban ahelyett is 5*. A rozsaszint is szoktam hasznalni, kb friss toszokites utan egy hettel es kozepes szinrol indulva pont kikopik a kovi szokitesig (4-5 het), es a kopas minden arnyalataban gyonyoru. Nekem ez a termek tokeletes, amit lehet kapni, ezt fogom venni, de tenyleg nagyon sokaig eleg egy uvegcse.
2024.06.08. 13:03
A "Fiery Red" árnyalatot vettem meg, mert a Rossmannban akciós volt, kipróbálom címszóval. Egy ideje nem találom AZT a bizonyos piros hajszínt, amilyen egyszer volt, ami nem narancsos piros, de nem is túl rózsaszín. Számomra brutális volt a lenövésem, de nem festhettem be, mert 13-án megyek head spa kezelésre, ezért elővettem ezt, mert ez csak színező. Nagyon nem bántam meg és biztos, hogy újra fogom venni, teljes áron is, mert sok van benne és nagyon jól pigmentált! Vékony szálú, de sok, hátközépig érő hajam van, a tövekre csak natúran, ecsettel vittem fel, a hajhosszra, pedig hajpakolásba kevertem kb. 10 pumpányit és még így is megmaradt a fele! Gyönyörűen, egyenletesen fogta be a hajam. A szőke lenövésemet gyakran sok festék, színező nem fogja be rendesen, de ez brutál jól befogta és elfedte! A kopásról nem tudom nyilatkozni és a head spa után sem, mert az nyilván jobban koptatja, mint a hétköznapi élet.
2024.05.22. 13:47
Nekem sajnos 2 mosassal kikopott 🥹 de amúgy jo termék
2024.02.22. 14:54
ISTENI! Nekem nagyon bevált! Évekig volt platinaszőke hajam és szerettem kísérletezni különböző színekkel, így több színezőt is próbáltam már, viszont lilából ez volt a legjobb! A többivel az volt a legnagyobb gondom, hogy meleg árnyalatúak voltak, ez pedig árnyalatra TÖKÉLETES! Amikor használtam 15-20 pumpányit tettem a balzsamomba és a méretéhez képest engem jó pár hónapig szolgált. Nem hagy durván foltokat és nem is kopik túlságosan gyorsan a hajból. Ajánlom nagyon! <3
2024.02.15. 15:40
A hamvas szőkére színezőt választottam, ami lilás-kékes - azt gondoltam, ez szuper lesz a szőkített hajvégeimre. Őszinte leszek: több tartósságot vártam a dobozon ígértek alapján. Használtam balzsammal keverve és önmagában is, de sokszor már a következő hajmosásnál látványosan kikopott, a rekord 2 hajmosás átvészelése volt. Nem fogom újravenni.
Utoljára szerkesztve: 2024.02.04. 13:32 - 2024.02.04. 13:30
A kéket használom frissítésre két festés között. Egy pumpás flakonba tettem Kallos bödönös pakolást és azzal kevertem be kb. a negyedét, míg az egész cucc élénk kék lett. Minden 2. hajmosásnál ezt használom balzsamnak, kb. 5 percig van fent, nagyon szépen visszaszínezni a hajam. Hónapok óta használom de a bekevert adagban is még rengeteg van, szerintem a kis üveg egy évig elég is lesz. Remélem nem vonják ki, mire újra kell vennem.Megjegyzés: ezt a pasztilla dolgot én sem értem, ez folyékony termék, pipettás adagolóval.