Húsvétolás Lush módra – vidám csibék, mókás nyuszik lepték el a Lush polcait
Ezt a bőrnyugtató és hidratáló olajat a borotválkozás utáni irritáció csökkentésére és a frissen borotvált bőr ápolására, hidratálására fejlesztettük ki.
Nyugtatja a bőrt, puhítja a szőrszálakat, különlegessége, hogy arcra és intim területekre is használható. Férfiak és nők egyaránt beilleszthetik a rutinjukba.
Nem komedogén összetevőkkel készült így nem tömíti el a pórusokat. Gyorsan beszívódik és nem hagy zsíros érzetet a bőrön. Minden bőrtípus használhatja.
2025.03.08. 17:51
Nekem zsíros bőröm van, szóval nekem nem olyan fontos az olaj, de mivel kaptam beauty boxban, kipróbáltam. azt meg kell hagyni, hogy nagyon luxus érzetet ad a nehéz üveg amiben az olaj van, a pipetta jól működik és jól záródik. Az olaj maga nem olyan sok, szerencsére nem is kell belőle sok, pár csepp nekem elég egy teljes lábra, mivel könnyen kenhető, szépen terül. Valóban olajos érzetű marad egy jó darabig felvitel után, de beszívódik azért ha ez a több idő eltelik. Én nem vettem észre semmi extra hatást a használatátó, nyilván puhább a bőröm, de nem vettem észre hogy egyebet csinálna. Leginkább akkor használom, ha a párom masszírozza a hátam és kell valami, ami jól csúszik. Nem venném meg magamtól, de ebben az is benne van, hogy nekem ilyenek amúgy sem részei a borotválkozásomnak/bőrápolásomnak.
2024.09.11. 04:36
Számomra szuperül működik. Száraz a bőröm és rendkívül hajlamos a piros pöttyökre, szőrbenövésre borotválkozás után. Ezzel a csodával kb észre se lehetett venni, hogy borotválkoztam, ugyanis elmaradtak a piros pöttyök. Néhány perc alatt teljesen beszívta a bőröm és kellemes selymes lett. Még csak ezt a terméket használtam a márkától, de a borotválkozó krémre is kíváncsi vagyok.
2024.09.08. 19:31
Pont azért esett a választásom erre az olajra, mert irritációt szerettem volna csökkenteni plusz ápolni, hidratálni a borotvált bőr. Irritációt nekem nem okozott, de nem szívódik be gyorsan, zsíros (olajos) érzetet hagy maga után, és semmi extrát nem tapasztaltam tőle. A bőrőm nem jobb, de nem rosszabb.