Alice83
Teljesen organikus ajakápoló méhviasszal és kakaóvajjal.
2018.02.24. 13:12
Én is Iherbről rendeltem a nagy csomagot, amiben mindenféle ajakápoló van, eddig hármat próbáltam ki belőle, viszont a hidratáló hatása sajnos számomra nem elégséges. Többször újrakenem, de így is kiszárad a szám, szóval nem váltotta be a reményeket. Az összetevők miatt rendeltem, illetve az ára is nagyon kedvező, kipróbálásra jó volt, de újravenni nem fogom, mert akinek nagyon kicserepesednek az ajkai, annak valószínűleg ez nem lesz megfelelő. Nekem egyébként nem romlottak meg, nem vettem rajta észre változást.
2017.07.10. 19:24
Iherb-ről rendeltem még a nagy vegyes csomagot. Nagyon kedvező árú termék, jól is hidratál, de némelyik fajtának már az elején rossz illata volt, de nem mindegyiknek szerencsére. De 1-2 hónapon belül mind megromlott, megváltozott az illatuk... még rosszabb lett, csomós lett az állaga.
2017.07.02. 21:32
Ajándékba kaptam. Összetevöit és hatását nézve jó kis termék, de biztos nem fogok ilyet venni, mert az íze és az illata nem tetszett...
2016.10.22. 17:48
Nem csodaszer, de messze jobb, mint a drogériákban kapható márkás cuccok. Ár-érték arányban verhetetlen. Az egyedüli negatívum, hogy felbontás után pár hónapon belül el kell használni, különben megromlik.
Utoljára szerkesztve: 2016.08.16. 10:25 - 2016.08.16. 10:24
iHerbről rendeltem olyan sok darabos kiszerelést, több ízben. EZ A CUCC ZSENIÁLIS! 40 évesen komoly kihívás volt egy értelmes ajakápolót találni, kezdve a semmit nem érő Labello-val (ami inkább szárít mint ápol)...A Carmexen át, Avonos...szóval sokat próbáltam, sikertelenül.Nagyon jól hidratál, nem ragacsos, nincs viaszos érzet a számon, tökéletes ápoló!Amivel bajom van az az, hogy 1-2 hónapon belül megváltozik az illata (szaga), gondolom megromlik. Olyan avas-féle kezd lenni, olyankor persze kuka, nem merem felkenni. Mondjuk ennyi pénzért (1 dollár alatt van) nem sajnálom...azért rossz mert kb a fele sem fogy el addig.De ezt bármikor újraveszem ha elfogy a csomag.
2016.03.31. 06:57
nagyon nagyon nagyon jó cucc. számra használok tőlük három félét isteni. De ami a legjobb hogy arcomra is isteni. Iszonyat nehéz a bőrömre jó krémet találni nagyon érzékeny általában mindentől vörös és kb kiüt. Nagyon hiperérzékeny a bőröm. Kínomban egyszer felkentem ezt a szájápolót az arcomra és milyen jól tettem. Új arcápolóm. Csodálatos tőle a bőr.