Sigma Beauty

Ár:   $29   Kategória:   Ecsetek
Kiszerelés:   3 db   Bőrtípus:   Minden
Lelőhely:   online   Bőrprobléma:   --

A krémet feltöltötte: Theresia, Módosítva: 2014. október 26.

Ár:   $29
Kiszerelés:   3 db
Lelőhely:   online
Kategória:   Ecsetek

F40, E25 és E55 ecsetek fém tokban.

A krém összetevőit még nem tartalmazza a KrémMánia adatbázisa. Írd be őket Te!

VÁSÁROLD MEG

Sigma Girl Color Pop Collection Brush Kit
Ár: 6700 Ft + szállítás , Eladó: NoraH
Állapot: lásd a leírást, Helyszín: --, fizetés: --

Tiria

Betti81

2017. augusztus 19.

Nagyon jó minőségű, tömör és puha ecsetek. Nagyon kényelmes a használatuk. Mosáskor még egyetlen szál sem jött ki belőlük. Kb. másfél éve használom, napi rendszerességgel, és olyan, mint új korában.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma:  -  |  Korcsoport: 35-44 |  Dátum: 2017. augusztus 19.

Cannes

Bőrprobléma: Pirosság (rozacea)
2016. november 18.

A minősége kiváló pihe puha élmény a használata nem hiába a profik is ezt a márkát istenítik csak ajánlani tudom mindenkinek élmény a sminkelés

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Pirosság (rozacea) |  Korcsoport: 45-54 |  Dátum: 2016. november 18.

Ciprus

Bőrtípus:  -
Korcsoport:  -
2016. július 5.

Nagyon szeretem nagyon jó a minősége s

Bőrtípus:  -  |  Bőrprobléma:  -  |  Korcsoport:  -  |  Dátum: 2016. július 5.

Nagyon szeretem nagyon jó a minősége s

Ariel001

2016. június 26.

Annyit áradoztak már a Sigma ecseteiről hogy nem hagyott nyugodni, nekem is ki kell próbálnom mire ez a nagy felhajtás. Mup-tól rendeltem, csomagolása aranyos, praktikus, igazi csajos darab, jó ránézni a tartójára. Az ecsetek is jók, de én nem vettem észre nagy különbséget a többi, pl. Jessup és Coastal scents, Barry M ecseteim és e között. Nem bántam meg ugyan hogy megrendeltem, mert jó minőségű, könnyen használható és tisztítható ecsetek, de sztem nem ér annyival többet mint amennyibe kerül, olcsóbban is lehet szuper ecseteket kapni.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Tág pórusok |  Korcsoport: 35-44 |  Dátum: 2016. június 26.

sziszus_

2015. október 13.

A MakeUp Pláza webshopban találtam rá, de mindig hiánycikk volt egészen idáig. Nagyon örültem, mikor megláttam, meg is rendeltem és egyáltalán nem bántam meg! Az E25 ecset már megvolt nekem, nagyon szeretem, így plusz egy darab nem árt belőle, a másik kettő pedig szintén jó minőségű ecsetek. Aranyos ez a tok is, fér még bele egy-két ecset, így utazáshoz is tökéletes lehet. Nekem a rövidebb RT ecseteim simán beleférnek, de a nagyobbaknak alacsony a kis fém tok. Mindennapi rutinom része lett ez a kis szett, nagyon megszerettem és szerintem jó vétel, ha valaki ki szeretne próbálni néhány Sigma ecsetet, de nem szeretne/nem tud egyszerre több tízezret kiadni egy nagyobb szettért. Ajándéknak sem utolsó darab :)

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Pattanások (acne) |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2015. október 13.