Sigma Beauty

Ár:   4685 Ft   Kategória:   Ecsetek
Kiszerelés:   Hiányzik. Feltöltöm   Bőrtípus:   Minden
Lelőhely:   online   Bőrprobléma:   --

A krémet feltöltötte: Nyufika, Módosítva: 2015. szeptember 21.

Kiszerelés:   Hiányzik. Feltöltöm
Lelőhely:   online
Kategória:   Ecsetek

Puha és sűrű szálú professzionális sminkecset szemfestékek felhordásához.

A krém összetevőit még nem tartalmazza a KrémMánia adatbázisa. Írd be őket Te!

Tiria

Anheszenamon

Bőrprobléma: Egyenetlen bőrfelszín
2018. augusztus 29.

Ez a kedvenc szemhéjárnyaló ecsetem ebből a típusból. A mozgó szemhéjamra viszem fel vele a színt. Nagyon jól felveszi a por állagú festékeket és le is adja azokat. Puha, kellően tömött ecset, egyszóval tökéletes. Minden nap használom.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Egyenetlen bőrfelszín |  Korcsoport: 35-44 |  Dátum: 2018. augusztus 29.

g.gallatz

Bőrtípus: Zsíros
2018. augusztus 8.

Alapdarab, mindenkinek, aki Sigma ecsetben gondolkozik. Puha, tömör, pont olyan mint amilyennek lennie kell egy szemhéjárnyaló ecsetnek

Bőrtípus: Zsíros |  Bőrprobléma: Pattanások (acne) |  Korcsoport: 35-44 |  Dátum: 2018. augusztus 8.

Nyufika

2015. szeptember 29.

A szemhéjamra viszem fel a festéket vele. Finom puha, egyáltalán nem karcolja a bőrömet, a fej mérete is tökéletes, szépen teszi a dolgát. A mosást is jól bírja, egyetlen szálat sem hullatott eddig. Nem lehet rá rosszat mondani. Aki szereti vagy be akar ruházni Sigma ecsetekre, azoknak szerintem alapdarab.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Pattanások (acne) |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2015. szeptember 29.