Sigma F03 High Cheekbone Highlighter Brush
Ár: | $20 | Kategória: | Ecsetek | |||
Kiszerelés: | Hiányzik. Feltöltöm | Bőrtípus: | Minden | |||
Lelőhely: | online | Bőrprobléma: | -- |
A krémet feltöltötte: cintia4, Módosítva: 2017. február 15.
Ár: | $20 | |
Kiszerelés: | Hiányzik. Feltöltöm | |
Lelőhely: | online | |
Kategória: | Ecsetek | |
Highlighterek precíz felviteléhez hasznlálható ecset.
Már régóta kerestem egy jó highlighter ecsetet és úgy érzem, hogy ez végre a tökéletes, mivel egy álom vele dolgozni. Jó a formája, nagyon puha ecset és megfelelő mennyiséget vesz fel a termékből. Mosásnál nem hullajtotta a szőrét.