Sigma Beauty

Ár:   8000 Ft   Kategória:   Ecsetek
Kiszerelés:     Bőrtípus:   Minden
Lelőhely:   online   Bőrprobléma:   --

A krémet feltöltötte: gyik, Módosítva: 2015. május 19.

Kiszerelés:
Lelőhely:   online
Kategória:   Ecsetek

Az F86 kúpos Kabuki ™ nagyon puha, sűrű Sigmax® szálakkal rendelkezik. Legjobban folyékony termékek eldolgozására használható, főleg a szem körül, valamint az arc kontúrozásához.

A krém összetevőit még nem tartalmazza a KrémMánia adatbázisa. Írd be őket Te!

Tiria

Nyufika

2016. március 9.

Amikor először megláttam furcsán néztem rá, hogy ez mi, mire lehet ezt használni. Elkezdtem kutakodni a neten és láttam hogy mennyi mindenre használható, így úgy döntöttem rászánom a pénzt. Nem bántam meg. Isteni sűrű és puha mint mindegyik ecset ebben a sorozatban. Szem alatt dolgozom el vele a korrektort, valamint nekem bevált még a highlighter arccsontra való felviteléhez is. Mosást jól bírja, csak lassan szárad.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Pattanások (acne) |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2016. március 9.

Ildie

2016. február 17.

Az orrkarikáim miatt rendeltem meg, gondoltam egy próbát megér.
Szerencsére 100%-osan megérte és elégedett vagyok. A csücske szépen befér a karikák közé, az orrtőbe illetve az egész arcon jól működik.
Elégedett vagyok, mert tökéletes, de drágának tartom, mivel a RT Expert face brushnál nem sokkal tud többet (jó más az alakja). Ettől még nem lenne jogos lepontozni, szóval jár az 5 csillag.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Tág pórusok |  Korcsoport: 35-44 |  Dátum: 2016. február 17.

Az orrkarikáim miatt rendeltem meg, gondoltam egy próbát megér.

zsooofi

2015. június 22.

Én is korrektor szétterítésére szoktam használni. A problémám az vele, hogy félig-meddig "tönkrement". Tudom, hogy kell egy prémium minőségű (és áru) ecsettel bánni, hogy olyan maradjon sokáig, mint újkorában, ez valahogy mégis megadta magát egy mosás alkalmával. Mindig ügyeltem rá, hogy víz ne kerüljön az ecset belsejébe, mégis kilazult a fej egy része és most nem teljesen kúp alakja van. Ettől függetlenül használható maradt, de csíkoz. Mindegy, lehet hogy valamit mégis én csináltam rosszul, ezért nem pontozom le nagyon.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Tág pórusok |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2015. június 22.

Szilva86

2015. június 17.

A világ legjobb ecsetek korrektor eldolgozására a szem alatti részekre. Nagyon puha, így nem kell erősen dörzsölni vele a szem alatti érzékeny részeket. Csíkmentesen, és nagyon szép egyenletesre eldolgozza a korrektort. Egy percig sem bánom, hogy megvettem, minden fillérjét megéri. És csak megjegyezném, hogy az ebayes Jessup ecsetekben található hasonmását meg sem közelíti minőségben.

Bőrtípus: Normál |  Bőrprobléma:  -  |  Korcsoport: 35-44 |  Dátum: 2015. június 17.

Makeup

Bőrtípus:  -
2015. június 4.

Szerintem nagyon jó ecset. Kicsit drága de megéri,nagyon puha sörtéi vannak és csodálatos a termék felvitele vele.

Bőrtípus:  -  |  Bőrprobléma:  -  |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2015. június 4.

gyik

Bőrprobléma: Túlérzékenység
2015. május 24.

Iszonyat puha szálai vannak, szép igényes kivitelezés.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Túlérzékenység |  Korcsoport: 45-54 |  Dátum: 2015. május 24.

Iszonyat puha szálai vannak, szép igényes kivitelezés.