Sigma F86 Kúpos Kabuki Ecset
Ár: | 8000 Ft | Kategória: | Ecsetek | |||
Kiszerelés: | Bőrtípus: | Minden | ||||
Lelőhely: | online | Bőrprobléma: | -- |
A krémet feltöltötte: gyik, Módosítva: 2015. május 19.
Kiszerelés: | ||
Lelőhely: | online | |
Kategória: | Ecsetek | |
Az F86 kúpos Kabuki ™ nagyon puha, sűrű Sigmax® szálakkal rendelkezik. Legjobban folyékony termékek eldolgozására használható, főleg a szem körül, valamint az arc kontúrozásához.
Amikor először megláttam furcsán néztem rá, hogy ez mi, mire lehet ezt használni. Elkezdtem kutakodni a neten és láttam hogy mennyi mindenre használható, így úgy döntöttem rászánom a pénzt. Nem bántam meg. Isteni sűrű és puha mint mindegyik ecset ebben a sorozatban. Szem alatt dolgozom el vele a korrektort, valamint nekem bevált még a highlighter arccsontra való felviteléhez is. Mosást jól bírja, csak lassan szárad.

Az orrkarikáim miatt rendeltem meg, gondoltam egy próbát megér.
Szerencsére 100%-osan megérte és elégedett vagyok. A csücske szépen befér a karikák közé, az orrtőbe illetve az egész arcon jól működik.
Elégedett vagyok, mert tökéletes, de drágának tartom, mivel a RT Expert face brushnál nem sokkal tud többet (jó más az alakja). Ettől még nem lenne jogos lepontozni, szóval jár az 5 csillag.

Az orrkarikáim miatt rendeltem meg, gondoltam egy próbát megér.

Én is korrektor szétterítésére szoktam használni. A problémám az vele, hogy félig-meddig "tönkrement". Tudom, hogy kell egy prémium minőségű (és áru) ecsettel bánni, hogy olyan maradjon sokáig, mint újkorában, ez valahogy mégis megadta magát egy mosás alkalmával. Mindig ügyeltem rá, hogy víz ne kerüljön az ecset belsejébe, mégis kilazult a fej egy része és most nem teljesen kúp alakja van. Ettől függetlenül használható maradt, de csíkoz. Mindegy, lehet hogy valamit mégis én csináltam rosszul, ezért nem pontozom le nagyon.

A világ legjobb ecsetek korrektor eldolgozására a szem alatti részekre. Nagyon puha, így nem kell erősen dörzsölni vele a szem alatti érzékeny részeket. Csíkmentesen, és nagyon szép egyenletesre eldolgozza a korrektort. Egy percig sem bánom, hogy megvettem, minden fillérjét megéri. És csak megjegyezném, hogy az ebayes Jessup ecsetekben található hasonmását meg sem közelíti minőségben.

Szerintem nagyon jó ecset. Kicsit drága de megéri,nagyon puha sörtéi vannak és csodálatos a termék felvitele vele.

Iszonyat puha szálai vannak, szép igényes kivitelezés.

Iszonyat puha szálai vannak, szép igényes kivitelezés.