Sigma Make me Crazy Travel Kit
Ár: | Az ár hiányzik. Feltöltöm | Kategória: | Ecsetek | |||
Kiszerelés: | Hiányzik. Feltöltöm | Bőrtípus: | Minden | |||
Lelőhely: | online | Bőrprobléma: | -- |
A krémet feltöltötte: MakeupPorn, Módosítva: 2014. november 18.
Ár: | Az ár hiányzik. Feltöltöm | |
Kiszerelés: | Hiányzik. Feltöltöm | |
Lelőhely: | online | |
Kategória: | Ecsetek | |
A Travel Kit Make Me Crazy utazó készlet az Essential készlet legkeresettebb ecseteit tartalmazza. Ennek a terméknek az a különlegessége, hogy kicsit rövidebbek az ecsetek nyele, hogy minél kisebb helyen elférjen. Az ecsetekhez tartozik egy innovatív henger alakú masszív ecsettartó is, mely ketté választható, így ecsettartóként is funkcionál.
A szett tartalma:
- púder ecset
- ferde végű pirosító/bronzosító ecset
- alapozó ecset
- maszatolóecset
- ceruza ecset
- füstösítő ecset
- ferde végű tusecset
alexa12Könnyen felszívódó krém, kellemes, visszafogott illattal. Azonnal hidratál és nem hagy ragacsos érzetet.
A babakék tokos van meg nekem. Igazából a szem ecsetekkel elégedett vagyok, viszont az arcra való ferde pirosító ecset nem nyűgözött le, mert nekem valahogy túl hosszú szőrű, és ezáltal nem lehet olyan pontosan felvinni a pirosítót, mert nyeklenek-nyaklanak a szálak...És a ceruza ecset sem az én szájízemnek való, túl merevek az egy kötegben álló szálak.

Ma érkezett hozzám, a Pinkpanda.hu-ról rendeltem ezt az utazó méretű alap ecsetszettet.Nekem ez a türkiz színű dizájn nyerte el a tetszésemet ezért választottam őt,de vannak más színek is,és amennyire én tudom csak a dizájn más, a tartalmuk megegyezik.Sajnos ha a Pinkpandarol rendelsz ajándék nem jár hozzá(amit a hivatalos sigma-oldalról rendelve viszont 30dodo felett mindenkinek mellékelnek) de ezt leszámítva maxi elégedett vagyok.Ez a szett mindent tartalmaz amire egy kezdőnek szüksége lehet,plusz ha szempont a professzionális minőség,ami garantálja az eszközök élethosszát akkor a legjobb választás.Az olyan lányok viszont akiknek feltűnően nagy a homloka,nem lesznek megelégedve a púderecsettel mert a mérete nem könnyíti meg a gyors felvitelt(F30) azok a lányok akiknek nagyon pici a szemük meg nem lesznek kibékülve a satírozó ecsettel mert ennek igen nagy a feje (e40) persze kis körültekintéssel maximálisan kézre állhat mindkettő.A minőséget meg hagyjuk mert egyértelmű: az ecsetek tokja és nyele is masszív és igényes,a fejük puha és tömött,és tökéletesen veszi fel a festékeket.Must Have
UPDATE:HULLAJTJA A SZŐRÉT!!Szomorú...:/

UPDATE:HULLAJTJA A SZŐRÉT!!Szomorú...:/