Sigma P84 Precision Angled Brush
Ár: | 6360 Ft | Kategória: | Ecsetek | |||
Kiszerelés: | Hiányzik. Feltöltöm | Bőrtípus: | Minden | |||
Lelőhely: | online | Bőrprobléma: | -- |
A krémet feltöltötte: Eizsu, Módosítva: 2014. május 1.
Kiszerelés: | Hiányzik. Feltöltöm | |
Lelőhely: | online | |
Kategória: | Ecsetek | |
alexa12Könnyen felszívódó krém, kellemes, visszafogott illattal. Azonnal hidratál és nem hagy ragacsos érzetet.
Igazi multifunkcionális kis darab ez az ecset, ősszel rendeltem és azóta elég sok mindenre bevetettem már. Kiemelkedő szerepet tölt be a bőrhibák eltüntetésében vívott harcban korrektor és alapozó kombót tökéletesen egybe lehet vele dolgozni, szuperül lehet vele kontúrozni kiemelni az arcéleket, a highlightert is oszlattam már el vele, kialakításának köszönhetően nagyobb területeken is lehet vele dolgozni, de precízebb munkára is befogható. Ha egy-egy területen vannak gondjaim (pirosság, pattik...) akkor mindig ezt az ecsetet kapom elő láthatatlanul eldolgozhatóm vele a termékeket. Nagyon szeretem és nagyon jó vételnek tartom!

A legnagyobb szerelmem ez az ecset! Sajnos, most nemrég egy külföldi nyaralás alatt sikerült elhagynom, de nem élet az élet nélküle, úgyhogy nemsokára újra beszerzem. Nekem ez volt a legszuperebb korrektor ecsetem, most sajnos a tapered precision-t hasznlom arra a célra, de a nyomába sem ér! Ezt is sokmindenre belehet vetni: highligter, kontúrozás....sorolhatnám.