Sigma Beauty

Ár:   8350 Ft   Kategória:   Egyéb
Kiszerelés:   1 db   Bőrtípus:   Minden
Lelőhely:   online   Bőrprobléma:   --

A krémet feltöltötte: Nyufika, Módosítva: 2015. november 30.

Kiszerelés:   1 db
Lelőhely:   online
Kategória:   Egyéb

Szilikonból készült, kézre húzható ecsettisztító eszköz, mely arcra és szemre való ecsetek mély tisztítására alkalmazható. Segítségével a sminkecsetek gyorsan és alaposan megtisztíthatóak.

A krém összetevőit még nem tartalmazza a KrémMánia adatbázisa. Írd be őket Te!

Tiria

NBetti2000

Bőrtípus: Zsíros
2017. augusztus 2.

Célnak tökéletesen megfelel tényleg nagyon hatékonyan tisztítja az ecseteket, de egy idő után nagyon kényelmetlen a viselése. A tisztítása 5 csillag lenne de ennyi pénzért (sőt jóval olcsóbban is) vannak sokkal jobbak a piacon.

Bőrtípus: Zsíros |  Bőrprobléma: Pattanások (acne) |  Korcsoport: 18-24 |  Dátum: 2017. augusztus 2.

Nyufika

2016. január 19.

Karácsonyra a páromtól kaptam egy makeup csomagocskát, aminek ez is a része volt. Addig én is az Ebelinnek ezt a kis masszázskorongját használtam ecsettisztításra. Nem is működött rosszul, de a korong olyan pici hogy a kezem kiázott mire végeztem, és a fogása sem esett a kezemre. Jött a karácsony, gondoltam miért ne kérjem ezt. Nekem a "sütőkesztyű" verzió túl drágának és ormótlannak tűnt. Ennek az ára is kicsit meredek, saját magamnak nem biztos hogy megvettem volna. A dolgát nagyon szépen végzi, öröm vele az ecsettisztítás, nem bántam meg ezt a kívánságot. Egyetlen negatívuma a mérete. Nekem pici kezeim vannak, úgy látszik lapátkezűekre tervezték. A mosásban ez nem zavar, viszont a kesztyű oldalán a recéket nem tudom használni, ami arra szolgálna hogy a vizet ki lehessen préselni az ecsetből. Nem tudom hogy a gyártó ezt meg tudta volna oldani, de ha méretre állítható lenne azt nem bántam volna. Emiatt nem pontozom le, mért én törülközőt használok az említett művelethez, azt hatékonyabbnak tartom. Az ecseteim tiszták, ez a lényeg. Jó termék, annak aki megteheti anyagilag hogy beruházzon rá.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Pattanások (acne) |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2016. január 19.