Sigma Travel Kit
Ár: | $86 | Kategória: | Ecsetek | |||
Kiszerelés: | Hiányzik. Feltöltöm | Bőrtípus: | Minden | |||
Lelőhely: | online | Bőrprobléma: | -- |
A krémet feltöltötte: Mesi, Módosítva: 2013. június 21.
Ár: | $86 | |
Kiszerelés: | Hiányzik. Feltöltöm | |
Lelőhely: | online | |
Kategória: | Ecsetek | |
7 db utazó méretű ecset készletben, tokkal.
alexa12Könnyen felszívódó krém, kellemes, visszafogott illattal. Azonnal hidratál és nem hagy ragacsos érzetet.
Tökéletes szett, jól használható és kiváló minőségű ecsetekkel. A sigma oldaláról rendeltem, egyetlen probéma a kiszállítási idő - 2 hónapot vártam a kis csomagomra! Igaz, már tényleg nagyon régóta szerettem volna beszerezni őket, és az eredeti oldalon év elején szuper akció volt, szóval összességében megérte. Ez a travel szett egyébként kisebb méretet is jelent - rövidebb ecsetek, ez engem pl egyáltalán nem zavar, de hátha van, akinek probléma lenne.

Születésnapomra leptem meg vele magam. Szerettem volna egy normális ecset szettet ami minőségi és nem fognak az ecsetek szőrszálai kihullani az első pár használat után. Nagyon szeretem, szuper választás volt! Az ecsetek puhák, szépen lehet velük dolgozni, könnyű őket mosni, gyorsan száradnak, tartják az alakjukat.

Nagyon szeretem tökéletes számomra kiváló minőség minden benne van ami kell egy tökéletes sminkhez pihe puha élmény a használata

Kb. 2 éve vettem meg ezt a kis szettet. Alapvetően meg vagyok elégedve és egyetértek a többi véleménnyel, de... nálam mostanában elkezdett repedezni a lakkozás az ecsetek nyelén. Feltételezem attól van, hogy mosásnál víz került a nyél belsejébe(?) ami fából van tehát megduzzadt és szétfeszítette a lakkozást. Egyébként nyilván nem áztattam őket vízben vagy ilyesmi... Elképesztően ronda és igénytelen ez a repedezés és nagyon remélem hogy szétesni nem fognak ... Ennél azért többet vártam a sigmától. Főleg, hogy pl. az e.l.f ecseteimnek amiket régebben vettem (és sokkal olcsóbbak is) semmi baja.

Nekem lila színben van meg, +a 7db-os ecset készlet szemre.(így teljes a készlet) Ami legelőször feltűnt -előtte sokszor olvastam, hogy kiválóan felveszi és leadja a festéket- na ezt addig nem értettem, míg ki nem próbáltam. Egy két húzás a szemfestéken, és ugyan az a mennyiség került a szemhéjamra:O döbbenet.. számomra. Minimális festék marad az ecseten. Mindegyik puha, tökéletesen kialakított. Engem nem zavar a hosszú szár sem, azt is szeretem. Igényes, minőségi darabok. A Sigma signót külön imádom a fém részen:) Én szülinapomra kaptam:)

én névnapomra kaptam egy ilyen szettet korall színben, és azóta is el vagyok ragadtatva ezektől a kis ecsetkéktől. július óta használom őket, napi szinten, úgyhogy most már nyugodt szívvel mondtam a vásárlójának, megérte! nagyon jó minőségű ecsetekről van szó, a szintetikus szálakból lévők sem durvák, de az állati szőrből lévők elképesztően finom puhák, csak egy kicsit büdösek pár mosás erejéig :) mindegyiket könnyű használni, egészen közel lehet hajolni a tükörhöz, és nem ütődik neki, ami nálam külön öröm, mert a hosszabb ecsetekkel mindig szenvedtem. nem hullik a szőrük, könnyű őket kimosni, hamar száradnak, és tartják az alakjukat. a tárolódobozt külön imádom, mert nem kell azzal vesződnöm, hogy hogyan pakoljam be őket, hogy ne törjön meg a végük. a dobozban kibírtak egy átszállásos repülőutat, pedig mint tudjuk, nem bánnak túl jól a bőröndökkel. summa summarum: minden centet megért!!! :)

Best of. Nincs gyenge pontja a készletnek. Minden ecset profi, kézreálló, nem hullik, formatartó, puha. Minden nap használom 1 éve, meg sem látszik rajta.
Én imádom a travel size-t, sokkal könnyebben dolgozom rövidebb ecsetekkel.
Bármikor újravenném, de kizárólag a gyártójától, külföldről (ott 65 dollár, sokkal kedvezőbb).

Én imádom a travel size-t, sokkal könnyebben dolgozom rövidebb ecsetekkel.