Skin Tech

Ár:   7200 Ft   Kategória:   Lemosók, Tonikok
Kiszerelés:   150 ml   Bőrtípus:   Minden
Lelőhely:   online   Bőrprobléma:   Túlérzékenység

A krémet feltöltötte: Jumbo, Módosítva: 2018. április 4.

Kiszerelés:   150 ml
Lelőhely:   online
Kategória:   Lemosók, Tonikok
Bőrprobléma:   Túlérzékenység

Arctisztító hab igénybevett bőrre

• minden bőrtípus tisztítására alkalmas
  • finoman távolítja el a bőrfelszínről a sminket és a szennyeződéseket
  • érzékeny, kezelések hatásától igénybe vett bőrön is alkalmazható

A krém összetevőit még nem tartalmazza a KrémMánia adatbázisa. Írd be őket Te!

bibi24

jerinda

2017. május 15.

Iszonyatosan érzékeny a bőröm, gyakorlatilag mindentől kipirosodik és húzódik. Előtte nem ismertem a Skin Tech márkát, így kicsit félve próbáltam ki, de azt kell, hogy mondjam, egyszerűen tökéletes! :) Azóta rákaptam a több termékükre is, mert látom a lényeges javulást..

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Pattanások (acne) |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2017. május 15.

vidak.regina

2013. október 21.

Én is használtam ezt a tonikot régebben, csak sajnos már elfogyott, de nagyon elégedett voltam vele, rengeteg hatóanyag van benne! Lehet el kéne gondolkodnom azon, hogy újravásároljam :)

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Tág pórusok |  Korcsoport: 35-44 |  Dátum: 2013. október 21.

sz.dora

Bőrtípus: Zsíros
2013. október 17.

Én most rendeltem meg, még nem jött meg, de a többi Medicontur terméket is imádom, úgyhogy biztos vagyok benne, hogy hatékonyabb arctisztító lesz, mint a Clean & Clear...

Bőrtípus: Zsíros |  Bőrprobléma: Pattanások (acne) |  Korcsoport: 35-44 |  Dátum: 2013. október 17.

trixihorvath

Bőrprobléma: Túlérzékenység
2013. október 2.

Jaj, nagyon szeretem ezt az arclemosót, már nagyon sokat kipróbáltam, de mindre érzékeny volt a bőröm, kivéve ezt, imádom :D

Bőrtípus: Normál |  Bőrprobléma: Túlérzékenység |  Korcsoport: 35-44 |  Dátum: 2013. október 2.