Smashbox Always Sharp Clear Lip Liner
Ár: | 6400 Ft | Kategória: | Sminkek szájra | |||
Kiszerelés: | 0,27 g | Bőrtípus: | Minden | |||
Lelőhely: | Douglas | Bőrprobléma: | -- |
A krémet és az összetevőket feltöltötte: kneva, Módosítva: 2016. december 27.
Kiszerelés: | 0,27 g | |
Lelőhely: | Douglas | |
Kategória: | Sminkek szájra | |
Megakadályozza, hogy a rúzst kimenjen a vonalból. Ez az önmagát hegyező szájkontúr ceruza könnyen siklik, miközben difiniálja az ajkakat és gátat képez, mely segít a rúzst a helyén tartani.
Minden bőrtónuson jól működik. Önmagát hegyezi, miközben visszacsavarjuk a kupakot.
Pinterest-en láttam, hogy ilyesmi egyáltalán létezik. Ilyen jó smink cuccot már régen vettem.
Ez egy teljesen színtelen ajakkontúr ceruza. Egyetlen hátránya, hogy nem látom, hová is húzom a vonalat. Igényel némi rutint és kézügyességet. A jó hír viszont az, hogy MINDEN színű rúzzsal együttműködik! Bogyószínnel is kipróbáltam, nem csak világosakkal. Megoldja azt a gondot, hogy az embernek legyen minden rúzsához megfelelő kontúrceruzája.
Amint kirúzsozom a számat, a kontúr láthatóvá válik, azon a vonalon más lesz a textúra, vagy a fény, szóval észlelhető, hogy körberajzoltam a szám. Definiáltakká válnak az ajkak. És ha a száj közepéről valamennyire el is tűnik a szín, azáltal, hogy a keret ilyen határozott, valahogy tartósabbá teszi a végeredményt. Kb egy hete tesztelem és teljesen odavagyok! Hogyan is élhettem eddig nélküle? Tíz csillag, ha lehetne!
És valahányszor rácsavarom a kupakot, az rányomódik a hegyre és kialakítja a kúpformát, így minden alkalommal ugyanolyan hegyes és éles vonal rajzolható vele.
Most mondanám, h visszamegyek és veszek más színekben is, de ugyan minek, ha ez a színtelen minden rúzsommal jó? :D

Antioxidánsok: Pentaerythrityl Tetra DI-T-Butyl HydroxyhydrocinnamateEmolliensek: Isododecane, Synthetic Wax, Bis-Diglyceryl Polyacyladipate-2, Pentaerythrityl Tetraisostearate
Emulgeálószerek: Pentaerythrityl Tetraisostearate
Tisztítószerek: Pentaerythrityl Tetraisostearate
Szénhidrogén, mely elsősorban oldószerként használt a kozmetikumokban. Az isododecane javítja a krémek kenhetőségét, könnyed érzete van a bőrön. Mint minden szénhidrogénnek van némi elzáró (occlusive) hatása, melynek révén megakadályozza a vízveszteséget a bőr felső rétegéből (transepidermal water loss).
Mesterséges viasz, mely különböző szénhidrogének komplex keveréke. Emulzió stabilizáló, sűrűség szabályozó, megkötő (a krém jobban a bőrhöz „tapadjon”) és bőrpuhító (emollient) funkciói vannak a krémekben.
Leggyakrabban ajakápoló termékekben használt bőrpuhító (emollient) anyag. Kiválóan tapad a bőrhöz és csillogó felületet hagy maga után. További infó: http://truthinaging.com/ingredients/bis-diglyceryl-polyacyladipate-2
A CosIng hivatalos besorolása szerint sűrűségszabályozó és kötőanyag. Ragadós jellege miatt elsősorban rúzsokban és ajakápolókban találkozhatunk vele.
Műanyag féle, melynek számos funkciója van a kozmetikumokban. Leggyakrabban fizikai bőrradírokban használt dörzsölő anyagként. Szintén gyakran használt felületi hártyaképző (film forming), sűrűség szabályozó és stabilizáló anyagként. Paula Begoun szerint rossz hírneve ellenére nem mérgező anyag a polyethylene és a kozmetikai iparban felhasznált mennyiségben a környezetre sem súlyosan káros.
Bőrpuhító (emollient), emulgeáló és felületaktív anyag (surfactant).
Hivatalos funkcióbesorolása antioxidáns. Az összetevő meggátolja az oxigénnel való reakciókat, melyek a telítettlen zsírsavak avasodását okozzák. Gyakori összetevője a szappanoknak.
Csillámpala. A kozmetikai termékekben csillogó hatást keltő ásványi összetevő. A mineral makeupok gyakori összetevője.