Ба́ба-Яга́
Lágy és gyengéd sampon száraz, érzékeny fejbőrre. Csecsemők és gyermekek vékony szálú hajára is alkalmas.
2018.05.06. 15:04
Azt irják gyengéd tisztítás, és csecsemők hajára is alkalmas. Biztos hogy nem kenném a gyermekem fejére ezt! Még nekem is kínszevedés volt elhasználni.Egyrészt gyermek samponokba ne legyen SLS.Másrészt alig habzik fel, összetapasztotta, csomosította a hajam, ami csak ugy csomokba ki is hullott! Borzalmas egy termék! Ragacsos utóérzet lesz a hajon, ja és alig lehet kimosni a hajból! Ez nem sampon ez egy katasztrófa! Betiltanám ezt a terméket! Hihetetlen, hogy sokan megveszik és gyermekeik fejére kenik. Persze nincs benne parabém, parfüm, stb., de attól még ott az SLS, ami ezerszer rosszabb szerintem.Na meg elég drága, ennyit sose adok már ki ilyen vacak termékért. Borzalmas!
2015.01.15. 20:31
Az ekcémás, sebhorreás fejbőrömet csak ezzel tudom megmosni, majdnem teljesen hatásos rá. Elég drága, de nem érdekel, e nélkül szerintem nem élném túl a hideg időszakot, ugyanis ilyenkor még jobban felerősödnek a tüneteim. Nekem bevált.