Swiss-O-Par Vitaminos Hajkúra Maracuja
Ár: | 179 Ft | Kategória: | Hajápolók | |||
Kiszerelés: | 25 ml | Bőrtípus: | Minden | |||
Lelőhely: | DM, Rossmann | Bőrprobléma: | -- |
A krémet feltöltötte: magdus_, Módosítva: 2011. december 19.
Lelőhely: | DM, Rossmann | |
Kategória: | Hajápolók | |
Egyáltalán nem rossz, nagyon kellemes illatú és nem nehezít, könnyen fésülhető utána a hajam. Megérte megvenni.

Sokat nem vártam tőle, de pozitívan csalódtam benne. Puha, selymes lett tőle a hajam és az illata is jó lett. Könnyen felkenhető és az én hosszú hajamra is elegendő volt a mennyiség. Kb. olyan 20 percig hagytam fent és könnyen kitudtam öblíteni a hajamból. Sos hajpakolásként szuper, amikor éppen elfogyott a szokásos, de minden alkalommal nem használnám, leginkább azért sem mert az INCI listája nincs rajta a csomagoláson.

Első mini hajkúra próbálkozásom. Szárazon, a haj hosszára vittem fel az egészet, hagytam bő 1 óráig, majd leöblítettem és jöhetett a szokásos rutin samponnal és balzsammal. Puhább, selymesebb és fényesebb lett tőle a derékig érő, viszonylag sűrű hajam. Lehet, hogy a módszer nem annyira pénztárca barát, de talán havi egyszer meglepem majd magam egy ilyennel.

Ez az első amit vettem, teszi a dolgát, puha tőle a hajam és könnyebben kifesulheto de ennyi. Van ennél jobb balzsam :) azért nem bántam meg, és 3-4 használatra simán elég az ára pedig ehhez képest tokely :)

Már sok-sok éve vettem meg az elsőt, többet is kipróbáltam ezek közül a pakolások közül, de ő valahogy rögzült az agyamban. Nagyon szeretem az illatát, a hajam puha lesz tőle és könnyen fésülhető, most megint vettem és nagyon örülök neki :)

Szépen ápolja a hajam, puha lesz utána, egészségesebbnek látszik, fényesebbnek, és könnyen fésülhető. Egy darabka 3alkalomra elég, szóval az ára is kedvező. Havonta 1-2 alkalommal veszek, és egész hónapban tündökölnek tőle a tincseim. Maximálisan megvagyok elégedve.

Szeretem ezt a pakolást,puha és fényes lesz tőle a hajam.

Szeretem ezt a pakolást,puha és fényes lesz tőle a hajam.

én imádom ezeket a kis hajápolókat :) az összes bevált, bár különbséget nem nagyon tapasztaltam, de nem is vártam egy kis tasaktól azt, hogy hajmosás végére bokáig érő fürtjeim lesznek. viszont fényes és puha tőle a hajam, és nem zsírosítja gyorsan. havonta egyszer használok egyet általában, természetesen kiegészítőként a többi hajcucc mellé :) és az illatuk is isteni!

Ez volt a legrosszabb azok közül amiket használtam, az illata is irritált.

Ez volt a legrosszabb azok közül amiket használtam, az illata is irritált.

Ez is használt, ugyanúgy, mint a mézes, de az ára akkor is sok :S

Ez is használt, ugyanúgy, mint a mézes, de az ára akkor is sok :S