Swiss-O-Par Vitaminos Hajkúra Narancs
Ár: | 180 Ft | Kategória: | Hajápolók | |||
Kiszerelés: | Hiányzik. Feltöltöm | Bőrtípus: | Minden | |||
Lelőhely: | DM, Rossmann | Bőrprobléma: | -- |
A krémet feltöltötte: magdus_, Módosítva: 2011. december 20.
Kiszerelés: | Hiányzik. Feltöltöm | |
Lelőhely: | DM, Rossmann | |
Kategória: | Hajápolók | |
Helia-D Regenero Hajvégápoló Szérum
Kata791Most már bő 1 hónapja használom, és nagyon meg vagyok elégedve vele. Ki kellett tapasztalni a mennyiséget, nekem a 3 pumpálásnyi az ideális, aminek már látom a hatását, de nem nehezíti el, vagy zsírosítja a hajamat. A hajam alsó kb. 10 centijére szoktam kenni. Száraz és nedves hajra is ugyanolyan jól használható. Szép sima, fényes lesz tőle a haj, és elég lassan fogy. Nem csak a hajamra használom, hanem a körmeimre/kézfejemre is szoktam kenni, pár percig masszírozom a körömágyba, kezembe, maradéktalanul felszívódik és a hatása is nagyon jó. Én akciósan vettem 1490,-Ft-ért, de teljes áron is újra fogom venni ha egyszer elfogy.
Fénytelen hajra való elméletileg, hàt az enyém az - is - úgyhogy kipróbàltam.. Tényleg fényesít!!!

Ezzel is elégedett vagyok, szépen simítja a hajat, valamint a vitamintartalma miatt is kapja a csillagokat.

Tavaly nyáron utazáshoz vettem először, gondoltam, balzsam helyett jó lesz. Kivételesen úgy alkalmaztam, hogy hajmosás előtt kentem a hajamra, és jó sokáig, legalább 40 percig rajtahagytam, majd lemostam, és utána samponoztam. Hajszárítás után egy csoda volt a hajam, sokkal puhább, fényesebb lett, mint a "rendes" rutinom alkalmazásakor, és az illata is isteni volt.
Sajnos a kiszerelés nagyon nem praktikus, körömollóval kell felvágnom, és persze folyik mindenfelé, ráadásul használati utasítás sincs rajta, de a hatása miatt ezért nem vonok le csillagot.

Épp elutaztam de hajat kellett mosnom ezért megvettem ezt a kis mérete miatt. Viszonylag száraz hajam van és gyenge, magától töredezik hiába vágatom sűrűn és nem sütöm semmivel. Ettől nagyon puha lett a hajam és az adag bőven elég. Hosszú hajam van de alig tudtam már hova kenni a végét a krémnek. Tudom ajánlani, jó kis termék.

Én csak ajánlani tudom. Egy kicsit az egyik sarkánál érdemes kivágni szerintem a csomagolást és úgy tudod magadnak adagolni, nekem így két alkalomra elég, hosszú hajra. Egyből puha és selymes lett a hajam tőle, a hatása feltűnt másoknak is :) A swiss-o-par pakolások közül nekem ez jött be eddig a legjobban :)

Nem mondanám a legjobb terméknek, de a legrosszabbnak sem. Tényleg puha lett a hajam tőle és jól kifésülhető, viszont nehezen tudtam felkenni. A csomagolását már többen is kritizálták, amit meg is értek, viszont én ezt azzal kompenzáltam hogy egy kisebb pohárba tettem bele és abból kentem fel a hajamra, így nem kellett az egész tubust felhasználnom.

Ezt a terméket bárcsak sohasem vettem volna meg semmit nem ért, nem is egy félét próbáltam ki.
az árából kijön egy flakon jobb termék!

az árából kijön egy flakon jobb termék!

Ez valami csoda! Hajmosas utan torolkozo szaraz hajra kentem fel es rajta hagytam fel orat kb, torolkozobe csavarva. A hajam eszmeletlen puha lett :) az illata meg valami elkepeszto, friss narancsos. Igaz eleg lett volna siman akar 3 alkalomra is ez a kis adag az en hajamra, de nem birtam magammal es az egeszet rakentem, ezert is hagytam rajta ilyen sokaig :) vettem belole meg a maracujas valtozatot is, remelem az is remekelni fog :D imadom!

a hosszú hajamra egy alkalommal volt elég, a hajtövekre nem kentem mert ott zsíros a hajam, a törött hajvégeimet viszont jól hidratálta. jó az illata, de nem marad meg a hajban. összességében jó termék, de nem venném újra a gyenge illata miatt

A többi mini hajkúrához képest ennek van a legigazibb illata, tényleg felfedezhető egy kis finom narancsosság benne, egy kicsit keveredik a csomagolás "plasztik" illatával. Kellemes, nem tolakodó illat, a hajban sajnos nem marad meg. A hatását tekintve is ezzel vagyok a legelégedettebb, tömöttnek, erősnek, és valamennyire puhának is érzem tőle a hajam. Azért írom, h "valamennyire", mert nem az a selymesen lágy lesz tőle a haj, csak simán közepesen puha. Derékig érő hajam van, így nekem egy tasak csak egy használatra elég, ezért borsosnak találom az árát.

Helia-D Regenero Hajvégápoló Szérum
Helia-D Classic Hidratáló Éjszakai Krém
Helia-D Regeneráló Hajhullás Elleni Esszencia
Helia-D Botanic Concept Tokaji Aszús Hidratáló Krém Normál/Kombinált Bőrre
Helia-D Krémes Hidratáló Testápoló Száraz Bőrre (régi)