Swisso Logical

Ár:   Az ár hiányzik. Feltöltöm   Kategória:   Szérumok, Kezelések
Kiszerelés:   Hiányzik. Feltöltöm   Bőrtípus:   Minden
Lelőhely:   tanácsadók, Zepter bemutatótermek   Bőrprobléma:   Bőröregedés

A krémet feltöltötte: tnildiko, Módosítva: 2012. március 4.

Ár:   Az ár hiányzik. Feltöltöm
Kiszerelés:   Hiányzik. Feltöltöm
Lelőhely:   tanácsadók, Zepter bemutatótermek
Kategória:   Szérumok, Kezelések
Bőrprobléma:   Bőröregedés

Éjjelre és nappalra egyaránt ideális hidratáló készítmény. Kaméliaolajban, szkvalénben, A- és E-vitaminban gazdag összetétele révén javíthatja a bőr rugalmasságát, és egyensúlyban tarthatja a felhám vízháztartását. A bíbor kasvirág kivonata serkentheti a bőr védelmi rendszerének működését. Hosszantartó hatást biztosíthat.

A ránctalanító szérum ideális kiegészítője.

A krém összetevőit még nem tartalmazza a KrémMánia adatbázisa. Írd be őket Te!

Tiria

n_mihalyne

Bőrprobléma: Bőröregedés
Korcsoport: >54
2012. június 4.

Egyik kedvenc krémem. Jól hidratál, hamar beszívódik, kellemes illata van, és nem utolsó sorban: az apróbb ráncokat elsimítja, a nagyobbakat enyhíti.

Bőrtípus: Száraz |  Bőrprobléma: Bőröregedés |  Korcsoport: >54 |  Dátum: 2012. június 4.

tnildiko

Bőrprobléma: Bőröregedés
Korcsoport: >54
2012. február 22.

Szuper kis krém! Lágy, selymes állagú, mikrokapszulákkal. Hamar felszívódik, nem fénylik az arc bőre használata után. Nagyon szerettem, ajánlom mindenkinek!

Bőrtípus: Normál |  Bőrprobléma: Bőröregedés |  Korcsoport: >54 |  Dátum: 2012. február 22.