Ér annyit egy C-vitaminos szérum, mint egy C-vitaminos étrendkiegészítő?
Barbadosz
2024-ben megújult változat!
2024.12.12. 12:43
Nem tartós, nem fogja be szépen a szemöldököt. Nem tudom,hogy a tesztlehetőségek miatt van ennyi jó vélemény vagy az én bőrömmel nem szeretne működni, de tényleg ratyi. Az áráról nem is beszélve, bíztam benne, összeszámolva a kozmetikus mellőzését gondoltam “oké, legyen” (amúgy is magamnak szoktam festeni) , de nem érte meg. +nagyon folyékony, folyton a kezemre,asztalra, dobozába folyt.
Utoljára szerkesztve: 2025.03.21. 12:11 - 2024.11.27. 10:10
Időbe került, míg megtanultam tökéletesen használni, nem vagyok annyira pro az ilyenekben, szóval rendesen felapplikálni, nem túl vastagon, de eléggé, stb. De végül is már szebb eredményt érek el vele, mint a kozmetikusnál a túl sötét Frida Kahlo forma.. XD Szóval szőke hajamhoz ideális még a sötétbarna verziója is, de legközelebb az eggyel világosabbat is ki akarom próbálni. Egyáltalán nem lett fekete vagy túl sötét így sem, nagyon szép eredményt értem el vele. És sokáig elég. :) Újravevős.
Utoljára szerkesztve: 2025.03.21. 12:12 - 2024.11.27. 09:42
Haha, évek óta használom, most véletlenül feketét vettem sötétbarna helyett, de volt már korábban fekete szemöldök festékem, az is jó volt, na ez nem az. Gyerekek meg ne vegyétek, semmi másra nem jó, csak elrettentő példának. Konkrétan kék lett a szemöldököm, úgy néz ki mint egy kikopott proli tetkó, borzalmas, sírok a nevetéstől. A többi szín király amúgy, de ez. 😂😂
Utoljára szerkesztve: 2025.01.31. 18:19 - 2024.09.07. 18:33
Sokaig gondolkoztam, hogy megvegyem-e. Megvettem és jól döntöttem. Könnyű a használata és nagyon jól befogta a szemöldököm. A világosbarna árnyalatot választottam és jól döntöttem mivel ez is ellégé sötét lett. Az előirtak szerint kb. 10-15 percig hagytam hatni a szemöldökömön. A tartosságát még tesztelem.
2024.09.04. 20:16
Nekem nagyon bevált. Kicsit a kikeverhetőséggel van néha probléma, szerintem kicsit félrevezető, hogy miből mennyi kell. Ezt leszámítva, ha jól sikerül kikeverni, akkor egy nagyon szép színt ad végeredményül. Én a sötétbarnát szoktam venni, de mindig újraveszem és ár-érték arányban is megfelelő. Általában szépen befogja a bőrömet is, ami nálam fontos és egész sokáig bírja. A szemöldök szálakat pedig hetekig is befogja.
Utoljára szerkesztve: 2025.03.21. 12:12 - 2024.08.20. 16:19
Idegenkedtem tőle, de örülök, hogy megvettem, szerintem szuper ez a termék. A legvilágosabb árnyalatot használom, és a világos színeimre, szőkés szemöldökömre tökéletes. Pillanatok alatt bekeverhető, minimális előkészítéssel jár (a szemöldök (és környéke) tisztítása, illetve a bőr védelme vékony réteg vazelin felvitelével), és 5-10 perc alatt természetes színt ad a szemöldöknek. Számomra minden tekintetben perfekt, csak ajánlani tudom:)