Tangle Teezer

Ár:   5490 Ft   Kategória:   Szépítő eszközök
Kiszerelés:     Bőrtípus:   Minden
Lelőhely:   online   Bőrprobléma:   --

A krémet feltöltötte: agi.greendaygirl, Módosítva: 2023. január 4.

Kiszerelés:
Lelőhely:   online
Kategória:   Szépítő eszközök

Specifikusan elhelyezett és dizájnolt fésű fogai vannak, melyek kifésülik a gubancokat és nem húzzák vagy tépik a hajat.

• zabadalmaztatott sörtékkel a fájdalommentes hajkifésülésért
  • minden hajtípusra
  • ergonómikus, kézreálló kefe rugalmas sörtékkel
  • még a kócos, gubancos hajat is kifésülheted vele anélkül, hogy azt húznád vagy tépnéd
  • nedves vagy száraz hajon egyaránt használhatod
  • gyerekek haján ugyanolyan remekül használható, mint póthajon vagy hosszabbított hajon

Angol piac legkeresettebb keféje, mely már meghódította a világot is. Percenként 12 Tangle Teezert adnak el világszerte!

A krém összetevőit még nem tartalmazza a KrémMánia adatbázisa. Írd be őket Te!

Borostyan

gabriella21

2023. november 17.

Esküszöm hogy ez a legjobb fésű a világon. Vicc nélkül. Fájdalom nélkül bontja ki a hajat. Nem húz, nem tépi még a vizes hajat sem. Évek óta használom már. Nagyon könnyen tisztítható. 😊
Nem olcsó, de megéri kiadni rá, mert minőségi az biztos.

Bőrtípus: Normál |  Bőrprobléma: Pattanások (acne) |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2023. november 17.

Nem olcsó, de megéri kiadni rá, mert minőségi az biztos.

drebeka

Bőrtípus: Zsíros
2023. október 2.

Nem hittem benne, hogy létezik olyan fésű/hajkefe, amelyik könnyedén felveszi a harcot a sűrű, vastagszálú, nehezen kezelhető hajammal. Ha tehetném, visszaforgatnám odáig az időt, amikor először kipróbáltam. Teljesen le voltam döbbenve, hogy pillanatok alatt, fájdalom nélkül ki tudom fésülni a hajamat, ami fényessé, selymessé és puhává vált. Könnyű tisztítani, tökéletesen kézre van, praktikus a mérete miatt. Megkönnyíti az életemet, szinte már megszerettem a fésülködést! :D

Bőrtípus: Zsíros |  Bőrprobléma: Tág pórusok |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2023. október 2.

luciax

Bőrprobléma: Pirosság (rozacea)
2023. augusztus 3.

Már évek óta Tangle Teezer hajkefét használok és mindig újra veszem. Verhetetlen! :)

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Pirosság (rozacea) |  Korcsoport: 18-24 |  Dátum: 2023. augusztus 3.

krikikirk

2023. július 1.

jaj, nagyon örülök, hogy megvettem itt Csibevától :)) a nedves hajammal nem művel ugyan csodát, de kétségkívül (!) rengeteget segít neki.. node a szárazzal! én kicsit hippis vagyok, hosszú-hosszú napokat (...sőt) tudok néha felelőtlenül ugyanazon kontyban eltölteni, és meg is van a maga büntetése.. de egy sima fésülködés a teezerrel, és annyi a tanglinak :) ha van extrém próbatétel, szerintem ez az.

a tisztítás úgy már könnyű, hogy elolvastam az itteni véleményeket: nem hagyom belefolyni a vizet, csak törölközővel tisztítom meg.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Pattanások (acne) |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2023. július 1.

nixity

2023. június 19.

Ajándékba kaptam, és tényleg tudja amit ígér! jó ideje már csak őt használom. Könnyű tisztán tartani ez az egyik kedvenc tulajdonsága

Bőrtípus: Száraz |  Bőrprobléma: Vízhiány |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2023. június 19.

Fikusz

2023. április 25.

Úgy kezdődött, hogy épp nem túl jó napom volt. Shopping therapy... És szembejött velem. A fodrászomnál már kifigyeltem, milyen pikk-pakk bontja ki a hajam egy ilyen kis semmi hajkefével. Gondoltam, kerül amibe kerül, megvigasztalom magam vele. Éééés láss csodát! Kár, hogy nem lehet képet csatolni. Pont pár napja nevettek ki a barátnőim, hogy hajmosás után úgy nézek ki, mint egy oroszlán. Látnák csak most! Új kis szerzeményemmel teljesen gubancmentes lett, repkedő szöszös végeknek nyoma sincs. Egy álom ez a hajkefe, és még a lelki világomat is megtámogatta!

Bőrtípus: Száraz |  Bőrprobléma: Vízhiány |  Korcsoport: 45-54 |  Dátum: 2023. április 25.

KezdoManias

2023. január 5.

Több hasonló hajkefénk is van itthon különböző színekben, formákban, mintákkal. Két kislány anyukája vagyok, és minden eszközt bevetek, hogy sort keríthessek a fésülködésre. Egyszer az aktuális rózsaszín-mánia keretében vettünk egy eredeti Tangle Teezert is, és azóta ő a sztár. Nem gondoltam volna, hogy a gyakran cseppet sem olcsó hasonmásoknál többet tudhat. Mégis lehet valamilyen speckó benne a sörték hossza/elhelyezkedése szempontjából, mert tényleg minimálisan húzza a gubancos, finom hajat is.
Azt hiszem, sok újdonságot én sem mondtam - az értékelések sora magáért beszél. 5 csillag.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Pattanások (acne) |  Korcsoport: 35-44 |  Dátum: 2023. január 5.

Floree

2022. december 19.

2022. december 19.: Még mindig nagyon szeretem ezt a fésűt. Az igen nehezen kezelhető, vékony szálú hajammal nagyon kíméletes! Két éve vettem hozzá egy fésűtisztító eszközt, azóta meg takarítani is nagyon egyszerű. Nem deformálódott el, vagy tört le egyik foga sem. Örülök hogy anno megvettem!

2018. augusztus 9.: Másfél hónapja vettem egy drogériában, és kicsit félve tettem, mert nagyon drága volt ahhoz képest, hogy csak egy fésű. A gubancolódásra hajlamos göndör hajamra vettem, mert a hagyományos fésűkkel csak tépkedtem a hajam, pedig a legfinomabb mozdulatokat alkalmaztam. De ez a fésű valami csoda! Eddig nyűg volt a fésülködés, mostmár élmény! :D Nagyon szeretem, egyáltalán nem töri, húzza a hajamat. Azt hiszem ezentúl csak ezt fogom használni.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Vízhiány |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2022. december 19.

duchess_g

Bőrprobléma: Túlérzékenység
2022. december 16.

Legjobb fésű!

Ami negatívumot fel tudok hozni: macerás tiszítatni, nekem a kompakt változata be is ázott és bennemaradt a víz kirázhatatlanul. Gondos tárolással is szép sorban letörnek a sörtéi sajnos.

Evek ota hasznaltam, mikor meg csak rendelni lehetett. Sajnos elkovettem azt a hibat, hogy vettem egy ujat, mikor meglattam hogy mar a Rossmannban is lehet kapni. Lehet hogy hamisitvanyt vettem vagy megvaltozott valami, mert ez olyan, mintha sokkal kemenyebb lenne es emiatt torne a hajamat :( Megbantam, hogy lecsereltem a regit, meg ha annak mar ki is tort 1-2 sorteje. Egyebkent a Rossmannban vasarolt kompakt hajkefevel is ugyanez volt a tapasztalatom, de az a taskamban volt, emiatt csak ritkan hasznaltam, annyira nem tunt fel. A vizes hajra valo kefet viszont szinten a Rossmannban vettem es az pihe-puha, elegedett vagyok vele vizes hajra.

Bőrtípus: Száraz |  Bőrprobléma: Túlérzékenység |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2022. december 16.

Legjobb fésű!

Klau04

2022. december 12.

Az itteni vélemények alapján vettem meg és nem csalódtam, megéri az árát! Kézre áll, és finoman bontja ki a gubancokat a hajamban, jó érzés vele fésülködni. Könnyű tisztítani is, úgy érzem, sokáig fogom használni.

Bőrtípus: Száraz |  Bőrprobléma: Vízhiány |  Korcsoport: 18-24 |  Dátum: 2022. december 12.