Tangle Teezer The Wet Detangler
Ár: | 4899 Ft | Kategória: | Szépítő eszközök | |||
Kiszerelés: | Bőrtípus: | Minden | ||||
Lelőhely: | Rossmann | Bőrprobléma: | -- |
A krémet feltöltötte: NikolettaP, Módosítva: 2018. október 24.
Kiszerelés: | ||
Lelőhely: | Rossmann | |
Kategória: | Szépítő eszközök | |
Tökéletes vizes és száraz haj kifésülésére, balzsam felvitelére. Mindez fájdalom- és töredezésmentesen.
Én már 9 éve körülbelül csak Tangle Teezert használok a hajamra. Volt már több féle is, évente általában újat veszek, de ez a legjobb! Nem tép, tökéletesen el lehet vele oszlatni a hajpakolást is nedves hajon, minden forintot megér.

Szeretem ezt a kefét, és valószínűleg ezt vásárolnám ha újra kellene választanom. Ennek ellenére, nem érzem csodaterméknek, nem vált sokkal kellemesebb, vagy kevesebb időt igényelő műveletté általa a fésülködésem.

Nagyon nagy szerelem az összes Tangle Teezer, de különösen ez a fésű. Vékony szálú, szőkített hajam miatt, vigyázok, hogy ne roncsoljam tovább. Sokat könnyített a kifésülésen. Az egyetlen problémám (és tudom, hogy nem erre találták ki) hogy, nem tudok vele jól utazni, túl sok helyet elfoglal.

Eddig egy sima tangle teezert használtam, de az már elég régi volt, így szerettem volna új kefét vásárolni. Göndörként csak vizes állapotában fésülöm a hajam, tehát nincs szükségem egyéb extrára, csak arra, hogy hajmosás után egyszerűen ki tudjam fésülni a gubancokat. Erre pedig tökéletes ez a kefe! Nekem jobban is tetszik, hogy van nyele, nem esik ki olyan könnyen a kezemből :) Néha arra is használom, hogy a habot eloszlassam a hajamon, arra is nagyon jó.
Nem ez a legolcsóbb hajkefe, amit az ember levehet a polcról, de többéves használat után mondhatom, hogy ezekre a kefékre nagyon megéri beruházni.

Minden pénzt megér, az ára sem olyan vészes. A rossmannban 5000 felett van, de a dm-ben olcsóbb😉 nekem ez a változat sokkal jobban tetszik a nyele miatt mint az az eredeti. Én száraz hajon is kipróbáltam és ott is működött

Nem gondoltam volna, hogy ennyire jó lehet egy hajkefe. Tényleg simán lehet vele vizes hajat is fésülni, picit sem bántja, de én szárazra is csak ezt használom, amióta megvan. Fél perc alatt kifésülöm vele gyönyörű simára, hajtörés és tépés nélkül. Nagyon megéri az árát.

Igazából ha valaki csak egy fésűt vesz a márkától, akkor ez az. Eredetileg ezt szerettem volna venni, de csak egy compact maradt a boltban, de azt kipróbálva egyértelmű volt hogy mindkét lakhelyemre egy ilyen hajkefét szeretnék, és jöhet egy csomag, amiben volt ez a beszárítókefe és a fejmasszírózo is. Így van fésűm a mindennapokra, utazáshoz, szárításhoz, és a fejbőrápoló cuccok boostolására is. Függetlenül attól hogy ki kit szeret, az influencerlányok csomagjai nagyon megérősek, mert így egybe sokkal jobban jött ki a dolog.
Viszont ha valaki egyet akar, ami tud mindent akkor egyértelműen ez a választás. Kényelmes, mert a fogai sokkal hosszabbak mint a kompakté, és van nyele, nincs benne belső tér, amiből kiszedhetetlen a víz, jól tisztítható, jól használható.
Sima hajkeféről váltva, bár én se hittem el, de olyan volt mint valami bűvésztrükk. Húzom végig és hiába gubancos, nem fáj, nem rángatja, nem tépi. Ellenben két húzás elég, hogy kibontsa gyönyörűen. Amúgy kb úgy írnám le a működését, hogy a fogai puhák és hajlékonyak, és így inkább megadják magukat a gubancnak és finoman elhajolnak előle ahelyett, hogy tépnék azt. Igaz, elsőre, és néha sokadszorra is picit hegyesnek hatnak ezek a fogak, nincs a vágükön golyó, ha sietek azért be tudok vinni magamnak egy remek kis végigkarmolást...
A világos színe miatt látszik rajta a kosz, ami azért jó, mert így legalább tuti elmossa az ember.
Igazából elég drágának tűnik egy hajkeféhez képest, én is vaciláltam rajta, mert nem gondoltam hogy lehet ebben a műfajban akkora különbség, és azt gondoltam csak hype van, és megint veszek egy sima hajkefét, észrevehetetlen különbséggel, de messze nincs erről szó, és ahogy olvasgattam nem mennek szét fél év alatt, szóvala teljes hajkefe készletet cseréltem erre a márkára.

Én már évek óta szemeztem egy ilyen hajkefével, de tudtam az árát és mintha a fogamat húzták volna... Aztán elegem lett a sok hajtépős vacakból és megrendeltem ebből a feketét. Mit ne mondjak, nem bántam meg. Az én hajam minden húzta, főleg vizesen, na, ez nem.

Az utolsó fillérig megéri az árát, hihetetlenül jó. Csak azt sajnálom, hogy nem korábban botlottam bele.

Régóta használom, vizes és száraz hajra is.Hátközépig érő vékony szálú, de sűrű és gubancolódós hajam van, így mindig szenvedtem a kifésüléssel.Ezzel a hajkefével viszont könnyen és egyszerűen megy, egyáltalán nem tépi a hajam.Plusz pont hogy nagyon könnyen tisztitható!