Ezt a terméket már nem gyártják!

Terra Naturi Szemöldökceruza (régi)
Ár: | Az ár hiányzik. Feltöltöm | Kategória: | Sminkek szemre | |||
Kiszerelés: | Hiányzik. Feltöltöm | Bőrtípus: | Minden | |||
Lelőhely: | Müller | Bőrprobléma: | -- |
A krémet feltöltötte: CherryBlossom, Módosítva: 2017. november 14.
Ár: | Az ár hiányzik. Feltöltöm | |
Kiszerelés: | Hiányzik. Feltöltöm | |
Lelőhely: | Müller | |
Kategória: | Sminkek szemre | |
A legelső szemöldökceruza (pedig sokat kipróbáltam), aminek teljesen természetes színei vannak, a saját szemöldökömhöz tökéletesen passzol. Cashmere árnyalatban használom minden nap, és ha kicsit sötétebbre akarom, a végét cacao bean színnel is átsatírozom. Előnye egyben hátránya is: puha, szépen lehet vele satírozni, de éppen ezért elég gyorsan fogy. (Tipp: ha élesebb vonalat akarok vele rajzolni, pár percre berakom a hűtőbe/fagyasztóba, hogy picit megkeményedjen.)

Én is a Cashmere árnyalatot használom már hónapok óta és szintén meg vagyok elégedve vele. Krémes kis ceruza, amivel nagyon könnyen lehet formázni a szemöldököt és ha az ember nem piszkálja, akkor egész nap kitart (ha hozzáérek, nekem kenődik, de ha nem érek hozzá, akkor a helyén marad). Valóban jó pont, hogy nem törik a hegye a faragáskor és jó sokáig kitart egy ilyen ceruza.

Puha ceruza, kicsit gyorsabban fogy, mint szeretném, de mivel elfogadható az ára, nem vonok pontot. Nagyon tartós....brutálisan. Minden vicc nélkül tart egész nap. Újravevős!!!

Tartós és könnyű vele dolgozni, de sajnos a legvilágosabb is túl sötét a hamvas szőke hajamhoz. :( Egy barna hajú lány biztosan imádná, de sajnos én nem fogom újra vásárolni.

Több mint egy éve használom, lényegében az Alverde szemöldökceruzáját váltottam le vele. Azt jóval kevesebbet használom már. Ennek ugyanis semmi gesztenyés tónusa nincsen, az egy kicsit vörösesebb, gesztenyésebb árnyalatú, és puhább. A középső színt használom, ami pont jó. Az állaga tökéletes! Se nem puha, se nem kemény. Én a szemöldökömet is festem tartós festékkel, mert nagyon világos. Ezzel a ceruzával végig (a festék kopik) nagyon szép lesz az eredmény. Nagyon jól tudom hegyezni, még egyszer sem tört ki soha a hegye a művelet alatt (nagyon jó szerintem a Rossmann olcsó kis hegyezője!), pedig a második cerkát használom. (Használok barna minerál port is sokszor, azért fogy ez lassabban.) Kézfejen próbáltam más szemöldökceruzákat is, de nekem ez a legjobb.

2014. március 2.
Nekem "Cashmere" árnyalatban van meg. Nagyon puha ceruza, néha szinte krémesnek érzem, de könnyen lehet használni. Nekem a faragással volt csak gondom, nem sikerült hegyesre faragnom még, pedig legszívesebben úgy használnám. A színét nagyon szeretem, kb. hamvas barnának tudnám leírni, nulla vöröses beütéssel. Az állaga miatt azt gyanítom, hogy gyorsan fog fogyni. Reggelente most szívesen használom ezt, aztán majd meglátjuk. :)
Update:
Gyorsan fogy, nehéz hegyezni, mégis imádom. Az említett szín nekem nagyon el lett találva. Gyanítom, más is próbálkozik vele, mert sokáig tartott, mire találtam a Müllerben belőle utánpótlást :)

2014. március 2.
Update: