Ezt a terméket már nem gyártják!

The Body Shop

Ár:   Az ár hiányzik. Feltöltöm   Kategória:   Sminkek szemre
Kiszerelés:   Hiányzik. Feltöltöm   Bőrtípus:   Minden
Lelőhely:   The Body Shop márkaboltok   Bőrprobléma:   --

A krémet feltöltötte: annapanni, Módosítva: 2012. október 29.

Ár:   Az ár hiányzik. Feltöltöm
Kiszerelés:   Hiányzik. Feltöltöm
Lelőhely:   The Body Shop márkaboltok
Kategória:   Sminkek szemre

Hosszantartó szemhéjpúder marula olajjal, amely jól tapad és nem ül meg a szemhéj ráncaiban. Bőrgyógyászatilag és szemorvosok által tesztelt, kontaktlencsét viselők is használhatják. Matt ill. selyemfényű finissel.

A krém összetevőit még nem tartalmazza a KrémMánia adatbázisa. Írd be őket Te!

bibi24

wifey

2015. május 11.

Nagyon szép fénye van, és nagyon tartós, nem csomósodik.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Pattanások (acne) |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2015. május 11.

Nagyon szép fénye van, és nagyon tartós, nem csomósodik.

Cipriana

Bőrprobléma: Egyenetlen bőrfelszín
2013. június 28.

Én 2 barnás árnyalatot szereztem be, mindkettő nagyon szép, enyhén csillámos, és most Parndorfban 5 euróért lehet hozzájutni.:)

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Egyenetlen bőrfelszín |  Korcsoport: 35-44 |  Dátum: 2013. június 28.

Mandi

Bőrtípus: Zsíros
2013. május 15.

Szerencsére sok darabot megtudtam kaparintani, nagyon jók.

Bőrtípus: Zsíros |  Bőrprobléma: Pattanások (acne) |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2013. május 15.

Szerencsére sok darabot megtudtam kaparintani, nagyon jók.

Yndre

2013. január 13.

Én is még akciósan szereztem be a boltban, már csak 2-3 féle szín volt. A képen látható lilát vettem meg. Ami különösen tetszik, hogy nagyon szép selyemfényű, kissé metálos hatású. Bár a színe a szemhéjon már nem annyira intenzív mint amire számítottam, de így is nagyon szép. Ezenkívül rendkívül tartós, tényleg nem csíkozódik. Ráadásul akciósan vettem, úgyhogy végülis megkapja az 5 pontot.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Pattanások (acne) |  Korcsoport: 35-44 |  Dátum: 2013. január 13.

Kormios

Bőrprobléma: Pigmentfoltok
2012. november 19.

Szeretem, elég sok színt összegyűjtöttem már (legnagyobb örömömre 1.5 fontért árulták darabját a londoni repülőtéren, na ott feltankoltam:)) Szép színei vannak és tartós.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Pigmentfoltok |  Korcsoport: 35-44 |  Dátum: 2012. november 19.

annapanni

Bőrprobléma: Egyenetlen bőrfelszín
2012. április 15.

Ezt is több mint tíz évvel ezelőtt kezdtem el használni, azóta már kipróbáltam több márkát, már nem elég, hogy valaminek legyen egy "kis színe" . Az érzelmi kötődés miatt 5csillag. Amúgy kb. az art deco szemhéjporaival van egy szinten. Nem volt gond amikor kontaktlencsét hordtam, mindennap használom a vanília és shimmer fehér árnyalatokat alapnak. Most néztem az új színeket, azok már kicsit erősebben fognak és lágyabban tapadnak mint a régiek.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Egyenetlen bőrfelszín |  Korcsoport: 45-54 |  Dátum: 2012. április 15.