The Konjac Sponge

Ár:   3950 Ft   Kategória:   Szépítő eszközök
Kiszerelés:     Bőrtípus:   Száraz
Lelőhely:   Neroli Luxusparfüméria, online   Bőrprobléma:   Egyenetlen bőrfelszín

A krémet feltöltötte: Guttmann Natasa, Módosítva: 2017. március 19.

Kiszerelés:
Lelőhely:   Neroli Luxusparfüméria, online
Kategória:   Szépítő eszközök
Bőrtípus:   Száraz
Bőrprobléma:   Egyenetlen bőrfelszín

E konnyaku szivacs kitűnő minőségű hozzáadott francia agyagot tartalmaz. A vörös agyag tele van vasoxiddal, és hatékonyan tisztítja meg a bőrt az elhalt sejtektől, miközben felgyorsítja a regenerációs folyamatokat. A bőr üdévé válik, kevésbé lesznek hangsúlyosak a ráncok és a hajszálerek. Kitűnő az érett bőrre.  A francia agyag tele van a bőrre jó hatású ásványi anyagokkal, rendkívül alaposan tisztít, radíroz és puhít.

A krém összetevőit még nem tartalmazza a KrémMánia adatbázisa. Írd be őket Te!

alexa12
Krémkedvelő  |  Bőrtípus:  Kombinált  |  Bőrprobléma: Pattanások (acne)  |  Korcsoport: 25-34

HeniM

Bőrprobléma: Túlérzékenység
2019. március 11.

Szeretem mert nagyon puha, mégis tisztít és természetes anyag. Én lemosom a sminkem, arcradir, és utána használom ezt a szivacsot, nagyon finom érzés <3 Beindul tőle a vérkeringésem is, ami a nagggggyon sápadt arcomon látszik is, de nem fáj!

Bőrtípus: Normál |  Bőrprobléma: Túlérzékenység |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2019. március 11.

topsminkotti

Bőrprobléma: Bőröregedés
2018. január 11.

AZ igaz, hogy ezt a terméket lehet szeretni, mert tényleg nagyon cuki:)
Érett bőrre vettem meg (amire ajánlják), akcióban (ha jól emlékszem 2.300 körül volt az ára)
Tényleg meglepő, hogy kibontva nagyon kis pihe-puha. Jó hír, hogy a márka Cruelty free és a termék miután befejezte fürdőszobai karrierjét akár a komposztálóba is mehet, tehát egy környezettudatos kis darab.
Én lemosó nélkül használtam, kíváncsi voltam milyen magában a hatása. Sminket nem mostam le vele. Kellemes használni, enyhén radíroz, szeretem. Hogy csökkentené a ráncokat vagy bármi extra? Ilyet nem tapasztaltam.
Hogy megéri-e az árát? Ezt sem tudom eldönteni, mert túlságosan kötődöm érzelmileg :))) Viszont mivel nem kell hozzá lemosó és három hónapig használható, tulajdonképpen nem ráfizetéses darab.
Most már kíváncsi lettem a DM-s szivacsra is , jó lenne összehasonlítani...

Bőrtípus: Száraz |  Bőrprobléma: Bőröregedés |  Korcsoport: 45-54 |  Dátum: 2018. január 11.

AZ igaz, hogy ezt a terméket lehet szeretni, mert tényleg nagyon cuki:)
Most már kíváncsi lettem a DM-s szivacsra is , jó lenne összehasonlítani...

tika

2015. július 6.

Száraz a bőröm, így ezt választottam. Szerintem smink lemosásra nem alkalmas, először leszedem a sminkemet kétfázisú vagy micellás lemosóval, utána szoktam ezzel áttörölni. Hatása különösebben szerintem nincs, aranyos szivacs, kellemes érzés a használata.

Bőrtípus: Száraz |  Bőrprobléma: Vízhiány |  Korcsoport: 35-44 |  Dátum: 2015. július 6.

annama

Bőrprobléma: Pirosság (rozacea)
2015. április 5.

Cuki kis szivacs, szeretem, mert finom puháva teszi használat után a bőrömet. Sminklemosót azért nem helyettesíti sajnos, az alapozóval még elbánna, de már egy pirosítót nem szed le maradéktalanul (a szemfestékről nem is szólva), pedig a gyártó állítja, hogy sminklemosásra is tökéletesen elég. Az arctisztító szappan helyett azonban továbbra is inkább ezt használom.

Bőrtípus: Száraz |  Bőrprobléma: Pirosság (rozacea) |  Korcsoport: 45-54 |  Dátum: 2015. április 5.

Flami

Bőrprobléma: Bőröregedés
2013. december 30.

Vacilláltam, vörös vagy rózsaszín szivacsot vegyek, végül a kedves eladólány segítségével ezt választottam. Vízhiányos, érzékeny a bőröm mostanában és van pár nevetőráncom is, 43 múltam, úgyhogy nagy reményeket fűzök ehhez a termékhez. :-)
Kinyitva a csomagolást, meglepődtem, mert puha és nedves volt a szivacs, azt gondoltam, száraz lesz. Van egy nagyon finom, diszkrét illata is.
Tényleg kellemes használni, enyhén dörzsöl, puha lett az arcom és sima, valamint szép rózsaszín. Önmagához képest. :)
Ötöst adok és még visszajövök pár heti használat után.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Bőröregedés |  Korcsoport: 45-54 |  Dátum: 2013. december 30.

Ötöst adok és még visszajövök pár heti használat után.