The Konjac Sponge Red Clay Konjac Konnyaku Szivacs Vörös Francia Agyaggal
Ár: | 3950 Ft | Kategória: | Szépítő eszközök | |||
Kiszerelés: | Bőrtípus: | Száraz | ||||
Lelőhely: | Neroli Luxusparfüméria, online | Bőrprobléma: | Egyenetlen bőrfelszín |
A krémet feltöltötte: Guttmann Natasa, Módosítva: 2017. március 19.
Kiszerelés: | ||
Lelőhely: | Neroli Luxusparfüméria, online | |
Kategória: | Szépítő eszközök | |
Bőrtípus: | Száraz | |
Bőrprobléma: | Egyenetlen bőrfelszín |
E konnyaku szivacs kitűnő minőségű hozzáadott francia agyagot tartalmaz. A vörös agyag tele van vasoxiddal, és hatékonyan tisztítja meg a bőrt az elhalt sejtektől, miközben felgyorsítja a regenerációs folyamatokat. A bőr üdévé válik, kevésbé lesznek hangsúlyosak a ráncok és a hajszálerek. Kitűnő az érett bőrre. A francia agyag tele van a bőrre jó hatású ásványi anyagokkal, rendkívül alaposan tisztít, radíroz és puhít.
alexa12Könnyen felszívódó krém, kellemes, visszafogott illattal. Azonnal hidratál és nem hagy ragacsos érzetet.
Szeretem mert nagyon puha, mégis tisztít és természetes anyag. Én lemosom a sminkem, arcradir, és utána használom ezt a szivacsot, nagyon finom érzés <3 Beindul tőle a vérkeringésem is, ami a nagggggyon sápadt arcomon látszik is, de nem fáj!

AZ igaz, hogy ezt a terméket lehet szeretni, mert tényleg nagyon cuki:)
Érett bőrre vettem meg (amire ajánlják), akcióban (ha jól emlékszem 2.300 körül volt az ára)
Tényleg meglepő, hogy kibontva nagyon kis pihe-puha. Jó hír, hogy a márka Cruelty free és a termék miután befejezte fürdőszobai karrierjét akár a komposztálóba is mehet, tehát egy környezettudatos kis darab.
Én lemosó nélkül használtam, kíváncsi voltam milyen magában a hatása. Sminket nem mostam le vele. Kellemes használni, enyhén radíroz, szeretem. Hogy csökkentené a ráncokat vagy bármi extra? Ilyet nem tapasztaltam.
Hogy megéri-e az árát? Ezt sem tudom eldönteni, mert túlságosan kötődöm érzelmileg :))) Viszont mivel nem kell hozzá lemosó és három hónapig használható, tulajdonképpen nem ráfizetéses darab.
Most már kíváncsi lettem a DM-s szivacsra is , jó lenne összehasonlítani...

AZ igaz, hogy ezt a terméket lehet szeretni, mert tényleg nagyon cuki:)
Most már kíváncsi lettem a DM-s szivacsra is , jó lenne összehasonlítani...

Száraz a bőröm, így ezt választottam. Szerintem smink lemosásra nem alkalmas, először leszedem a sminkemet kétfázisú vagy micellás lemosóval, utána szoktam ezzel áttörölni. Hatása különösebben szerintem nincs, aranyos szivacs, kellemes érzés a használata.

Cuki kis szivacs, szeretem, mert finom puháva teszi használat után a bőrömet. Sminklemosót azért nem helyettesíti sajnos, az alapozóval még elbánna, de már egy pirosítót nem szed le maradéktalanul (a szemfestékről nem is szólva), pedig a gyártó állítja, hogy sminklemosásra is tökéletesen elég. Az arctisztító szappan helyett azonban továbbra is inkább ezt használom.

Vacilláltam, vörös vagy rózsaszín szivacsot vegyek, végül a kedves eladólány segítségével ezt választottam. Vízhiányos, érzékeny a bőröm mostanában és van pár nevetőráncom is, 43 múltam, úgyhogy nagy reményeket fűzök ehhez a termékhez. :-)
Kinyitva a csomagolást, meglepődtem, mert puha és nedves volt a szivacs, azt gondoltam, száraz lesz. Van egy nagyon finom, diszkrét illata is.
Tényleg kellemes használni, enyhén dörzsöl, puha lett az arcom és sima, valamint szép rózsaszín. Önmagához képest. :)
Ötöst adok és még visszajövök pár heti használat után.

Ötöst adok és még visszajövök pár heti használat után.