WorkingClassGirl
A squalane egy a bőrben természetesen is megtalálható anyag, erőteljes emolliens, kivételes hidratáló, és képes megelőzni a bőr folyamatos vízvesztését. Nem komedogén, minden bőrtípus számára megfelelő.
Hajra is alkalmazható a hővédelem fokozására, a fényességért és a töredezési hajlam csökkentéséért.
2024.09.19. 12:14
2024.09.19: Tegnap este használtam először a rutinomban. Belecseppentettem 2 cseppet a Purito-s oat in gelembe és termálvizes arcbőrömbe belemasszíroztam ezt az egyveleget <3 emiatt nekem nem volt annyira olajos az arcbőröm utána, mint ahogy az előttem szólók említették. Másnap reggelre wooow, nagyon tetszett az összkép. A reggeli rutinomba is beraktam, belekevertem 1 cseppet a niveas CC krémembe, ugyanúgy termálvizes arcbőrömbe masszíroztam be. Sajnos nem találtam még olyan hidratálót/ bb/cc/akarámilyen krémet, ami kitolta volna a bőröm zsírosodását. Ettől a pár csepp squalane-tól viszont talán kevésbé zsírosodik, habár van fénye az arcomnak de inkább az egészséges fény irányába tolódik, nem a zsíros fuldoklóba :D úgyhogy, egy szó mint száz, eddig nagyon szeretem.
2024.06.13. 17:05
Ahogy a többiek is leírták előttem tényleg egy igazi csodaszer, igaz, hogy felkenés után nagyon olajosnak az arcom, de reggelre teljesen beszívja a bőröm, pihe puha lesz tőle.Viszont, ami zavar az az, hogy egy bizonyos esti rutint tartok (dougles által "megszabott" sorrend termékekkel), aminek természetesen ez az utolsó lépése. Amikor felkenem olyan mintha lehámlana az előzőleg felvitt termék, vagy inkább lehozná ez az olaj kis darabokban.Rutin:Tisztított arca jöhet 1. Niacinamide 10% + Cink 1%2. Hyaluronic Acid 2% + B53. Azelaic Acid Suspension 10%4. utolsó lépésként pedig ez a termékFogalmam sincs mit ronthatok el, aki járt már így és tudja mi a probléma, kérem ossza meg velem. :)
2023.10.09. 17:59
Én ezt csak akkor használom, amikor nagyon viszket a szemem alatti rész meg nagyon száraz az arcom, akkor egész jó, utána megszűnik. Viszont jóval lefekvés előtt érdemes feltenni, mert nehezen szárad, sőt az olajos érzet meg is marad, de erre a célra jó.
2022.08.11. 20:29
Kifejezetten a szálló hajam miatt vettem meg, gondoltam hiperszuper termék, mert arcra is tudom majd kenni. Sajnos a vékonyszálú, amúgy is kevés hajamat elnehezítette és zsírosította. Arcon nem tudtam megszokni az érzetet amit hagy maga után még hidratálóval sem. Már épp túl akartam adni rajta, mikor gondoltam egyet és kipróbáltam a lábfejemen. Rettentő száraz a lábujjam és a körömágyam környéke, még egy speckó termék sem tudta így rendbe hozni, mint ez az olaj! Első alkalom után érezhetőbben puhább volt a bőr mindenhol, nem volt recegős érzemet zokniban sem. Kezemen is rendszeresen használom, ott főleg téli időszakban nagy segítség.
2022.05.26. 11:45
Elmaradhatatlan tagja az esti rutinomnak! Az itteni pozitív vélemények hatására vettem meg és nagyon jól sült el a dolog. Alapvetően télre kerestem valami pluszt a hidratálómhoz, de ez most a nyárias melegben is tökéletes, igényli is a bőröm. Felkenéskor először úgy tűnhet, hogy nem fog beszívódni, de valahogy beissza a bőröm és mégsem zsírosítja, pattikat sem okozott, viszont nagyon puha tőle a bőröm.Tudom, hogy nem ez azt a hatást várjuk tőle, de mióta ezt használom, az orcáimon a szokásos óriàs pórusaim szinte eltűntek - magam sem értem a jelenséget, de ezzel állandó helyet bérelt a polcomon. :) Pluszpont jár azért is, hogy rettentő kiadós, közel fél év után mostanság érek az első üveg végére.