chococat
Matt hatású szárazsampon.
Néhány fújás ezzel a száraz samponnal és keményítő tartalma felszívja a felesleges olajat a hajadról, amitől zsírosnak tűnik. Megemeli a hajtövedet, textúrálja, segíti a könnyebb formázást. Testességet, tömeget ad neki, hogy egy laza ütős volumenű stílusod legyen.
Használat: Rázd fel jól! Fújd a hajadra 10-12 cm távolságból, vedd célba a hajtövedet, ha mellélősz még formázod is! Várj pár percet, majd fésüld át vagy finoman dolgozd be a kezeddel!
Összetevők:
2023.01.17. 14:54
Az illata csodás, édes-vaniliás, olykor már émelyítő. Hatását tekintve nem vagyok olyan elégedett: zsíros hajjal már nem igazán tud mit kezdeni, valamennyire felszívja + minimálisan dúsít. Korábbi ajánlások alapján vizes hajra fújva mintha tovább bírná zsirosodás nélkül a hajam. Nem olyan rossz, adok még neki időt.
2021.12.22. 09:18
2 dolog nem csodálatos csak ebben a termékben: az egyik az ára. A fodrászom 6ezerért akarta nekem eladni, a Rossmannban még 10%os kuponnal is 5ezer. Tényleg a notinoról érdemes rendelni. Most 3ezerkettő, de még ez is elég sok szerintem. A másik, hogy nagyon gyorsan fogy sajnos.De ennyit a negatívumokról, jöjjenek a pozitívumok. Jól ki lehet vele tolni a következő hajmosást. Lelapuló, vékony szálú, zsírosodásra hajlamos hajam van. Tényleg már millió féle cuccot kipróbáltam, de ez az első termék, amitől VAN HAJAM, FRIZUZRÁM. Nem csak pár szál valami a fejemen... Viszont megértem, akik arra panaszkodnak, hogy ez a termék száraz samponként nem nagy szám. Ha a már zsírosodásnak indult hajra fújjuk, nagy csodát tényleg nem művel (a nekem semmire nem jó Batistehoz képest még így is klasszisokkal jobb). Én ezt egyből hajmosás, szárítás után fújom a hajamra. Így tényleg napokkal elodázza a következő hajmosást, ráadásul hihetetlen tartást ad. A fodraszom bátorított, hogy ezután ne fésűvel fésülgessem a hajam, hanem csak az ujjaimmal túrjam át. Szerinte minden nap fújni kéne... úgy max egy hónapig tart ki, ennyire én nem vagyok eleresztve, úgyhogy 2-3 naponta fújom, de még így is nagyon jó. A trükkje szerintem az, hogy nagyon fel kell rázni, fújás közben is, és nagyon közelről a tövekre fújni elsősorban. Nem lesz fehér. Azt azért észrevettem, hogy pelyhesíti a hajszálakat, de engem ez személy szerint nem zavar. Az illata megosztó, vagy nagyon szereti valaki, vagy nagyon utálja, de ezt a korábbi, darazsas felvetést nem tudom értelmezni...Azt hiszem greyhound írta, hogy nedves hajra fújja, így is ki fogom majd próbálni. Érdemes kísérletezgetni, ez egy szuper termék, csak jól kell használni.
Utoljára szerkesztve: 2020.02.02. 23:43 - 2020.02.02. 23:39
Hááát... Új hajlakkot akartam venni, kiszúrtam a Notinon szettben őt és a dúsító sprayt "amire azt hittem hogy hajlakk :D", 5 ezer helyett 3,8-ért a kettő... Igaz nekem a 10 pontos Bastite- szárazsamponom van már rég, de gondoltam megnézem mit tud egy Tigi is... 3-4 naponta mosom a hajam, derékig ér, így ha sietni kell, néha elő elő kapom.. Hát.. Szeretném azt mondani, hogy álmaim szárazsamponja, de nem az. Az illata valami mesebeli, folyamatosan illatolom utána a hajam és még másnap is érzni, mint egy hajparfüm :3De.. Maga a szárazsampon hatása nem túl megnyerő eddig sajna. Viszont nem hagy fehér "port" a hajamban ami tök jó. Majd még jövök updatelni a 2. használat után is.Meg hát ki kell próbájam amit Greyhound írt róla :D Ha más nem elhasználom úgy, vagy simán csak hajparfümként :3
2019.11.19. 12:16
Nagyon szeretem használni, csak épp nem száraz sampon funkcióban. Hosszú, vékonyszálú hajam van és ha már akkor fújom a hajamra, amikor zsírosodik, akkor konkrétan semmit sem ér. DE! Ha hajmosás után, a törölközőszáraz hajam hajtövét befújom vele, majd lefelé lógatva megszárítom, akkor szuper volument ad és a hajmosást kitolja minimum két nappal. Én nagyon szeretem az illatát, azt már kevésbé, hogy szilikont tartalmaz...
2017.08.30. 11:45
Szeretem nagyon, de nyáron (amikor a leginkább szükség lenne rá) nem tudom használni, mivel az illata tuti bevonzaná a környék összes darazsát :D
2015.10.18. 17:54
Dolgát megteszi, nem marad fehér por a hajamon, rendben van. Olyan nagy csodát azért nem művelt, ha elfogy, kísérletezni fogok mással (közepesen vagyok kísérletező: ha valami über szuper nagyon bevált, nem kísérletezek tovább, maradok a terméknél, ha csak okés, rendben van, akkor megyek tovább)