Tonymoly

Ár:   $15   Kategória:   Testápolók
Kiszerelés:   200 ml   Bőrtípus:   Száraz
Lelőhely:   online   Bőrprobléma:   --

A krémet feltöltötte: Emiii, Módosítva: 2019. december 5.

Ár:   $15
Kiszerelés:   200 ml
Lelőhely:   online
Kategória:   Testápolók
Bőrtípus:   Száraz

Fő összetevő az Új-Zélandról származó kecsketej, amely meggátolja a bőr korai öregedését, felgyorsítja a kollagén képződését. Antibakteriális hatással rendelkezik, enyhíti a gyulladást, gyógyítja a hegeket.

A krém összetevőit még nem tartalmazza a KrémMánia adatbázisa. Írd be őket Te!

Borostyan
Újonc  |  Bőrtípus:  Normál  |  Bőrprobléma: Pattanások (acne)  |  Korcsoport: 25-34

Emiii

2021. augusztus 9.

Tökéletes állagú, nagyon kellemes púderes illatú, gyorsan felszívódó krém. Kiválóan hidratál anélkül, hogy úgy érezném van rajtam egy réteg kence. Nem hagy ragacsos érzetet sem és mindemellett még az illata is szuper tartós.
Nem túl egészséges módon kb. egy évig használtam és annak ellenére, hogy tégelyes a minősége az utolsó használatkor is olyan volt, mintha most bontottam volna.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Tág pórusok |  Korcsoport: 35-44 |  Dátum: 2021. augusztus 9.