Too Faced Born This Way Sunset Stripped Palette
Ár: | $52 | Kategória: | Sminkek szemre | |||
Kiszerelés: | 12 g | Bőrtípus: | Minden | |||
Lelőhely: | külföld (Sephora), online külföldről | Bőrprobléma: | -- |
A krémet feltöltötte: safari, Módosítva: 2022. június 16.
Ár: | $52 | |
Kiszerelés: | 12 g | |
Lelőhely: | külföld (Sephora), online külföldről | |
Kategória: | Sminkek szemre | |
16 pigmentált matt és krémes fényes színnel amelyek minőségét a hozzáadott kókuszvíz, alpesi rózsa és hialuronsav garantálja. A nyugati part Malibu és Los Angeles inspirálta árnyalatok a homok, a napfény a csillogás határozza meg a paletta színvilágát, amely maradt a nude vonalon, némileg melegebb matt árnyalatokkal mint az előző kiadás.
VÁSÁROLD MEG
Állapot: Új
Meseszép ez a paletta. Illatosított így nem mindenkinek fog tetszeni de nekem pont igen. Pigmentált színek, mindennapi használatra tökéletes. És nem utolsó sorban nagyon esztétikus.