Ezt a terméket már nem gyártják!

Trend It Up

Ár:   Az ár hiányzik. Feltöltöm   Kategória:   Sminkek arcra
Kiszerelés:   10 g   Bőrtípus:   Minden
Lelőhely:   DM   Bőrprobléma:   --

A krémet feltöltötte: Lerika, Módosítva: 2019. január 25.

Ár:   Az ár hiányzik. Feltöltöm
Kiszerelés:   10 g
Lelőhely:   DM
Kategória:   Sminkek arcra

Limitált kiadás

Selymes textúrájú arcpirosító természetes, friss ragyogást kölcsönöz az arcnak.

A krém összetevőit még nem tartalmazza a KrémMánia adatbázisa. Írd be őket Te!

Tiria

Fanni039

Bőrtípus:  -
2021. július 12.

Kellemes színe van, én szemhéjpúdernek is használom. Nem feltűnő, finom csillogást is ad. Ujravevős.

Bőrtípus:  -  |  Bőrprobléma:  -  |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2021. július 12.

zsani1500

Bőrtípus:  -
2020. szeptember 20.

A neve megtévesztő, mert ez tényleg inkább bronzosító, mint pirosító, kicsit csillámló, szépen teszi a dolgát, tartós is, előttem szólókhoz hasonlóan én is learazva vettem

Bőrtípus:  -  |  Bőrprobléma:  -  |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2020. szeptember 20.

Kamea

2019. június 11.

@Lerika-hoz hasonlóan én is kiárusítás alkalmával, nyomott áron vettem meg. Én egy, a képen szereplő színnél jóval világosabb (010-es) árnyalatot vásároltam meg. Pirosítónak vettem, de annak nem elég pigmentált. Nyári bronzosításnak azonban épp megfelelő. Diszkréten selymes fényű a finishe, ecsettel az egész arcra felkenve, egységes bőrképet eredményez. @Lerika mindent leírt előttem, én is ajánlani tudom csak, vásároljátok meg, ha valahol még belefuttok!

Bőrtípus: Száraz |  Bőrprobléma: Vízhiány |  Korcsoport: 45-54 |  Dátum: 2019. június 11.

Lerika

2019. január 19.

Leárazáson sikerült hozzájutnom, nagyon kedvező áron, de akár teljes árat is megér. Én inkább bronzosítónak használom mint pirosítónak. Nagyon szépen terül az arcon, gyönyörűen eldolgozható. Apró csillámok vannak benne, de ettől csak egy enyhe fényt kap, nagyon szép a színe a bőrön. Nagyon tartós, a nap végére is a helyén marad nem kopik. Aki még hozzá tud jutni (azt hiszem már kifutó termék) ajánlom megvételre!

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Tág pórusok |  Korcsoport: 45-54 |  Dátum: 2019. január 19.