Ezt a terméket már nem gyártják!

Trend It Up

Ár:   799 Ft   Kategória:   Körömlakkok, lemosók
Kiszerelés:   11 ml   Bőrtípus:   Minden
Lelőhely:   DM   Bőrprobléma:   --

A krémet feltöltötte: CzFru, Módosítva: 2022. szeptember 29.

Kiszerelés:   11 ml
Lelőhely:   DM
Kategória:   Körömlakkok, lemosók

Ezzel a fedőlakkal az UV Powergel körömlakkok tökéletes magasfényű felületet kapnak, akár 7 napig tartó manikűrt eredményezve.

A krém összetevőit még nem tartalmazza a KrémMánia adatbázisa. Írd be őket Te!

Tiria

m.adri

2022. szeptember 29.

A legjobb fedő lakk volt, tengerparti nyaralás két hetét simán bírta vele a lakkom. Eddig nem találtam meg az utódját sajnos 😔

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Vízhiány |  Korcsoport: 35-44 |  Dátum: 2022. szeptember 29.

onlany83

Bőrprobléma: Bőröregedés
2022. február 7.

Tényleg csodaszer!!soha többé gél lakk.
Utálom amikor a gél lakk 1 hét után lenő, igénytelen. Imádok körömlakkozni, de nem szeretek, meg nem is tudok száradásra várni. Ezzel gyönyörű fényes, és gyorsan szárad. Újravevős!!

Bőrtípus: Normál |  Bőrprobléma: Bőröregedés |  Korcsoport: 35-44 |  Dátum: 2022. február 7.

Tényleg csodaszer!!soha többé gél lakk.

poszike22

2022. január 6.

Magas fényű fedőlakk, hosszabbítja az alatta lévő körömlakk "életét", nagyon tartós és megéri az árát.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Túlérzékenység |  Korcsoport: 18-24 |  Dátum: 2022. január 6.

Saranhuone

2021. december 19.

Ez valami fantasztikus. Lemezesen törő körmeim vannak és pici körömágyam, szóval kifejezetten szeretem, hogy vastag, zselészerű réteget hagy. Pillanatok alatt kopogósra szárad és egy hétig lazán tartja a lakkot. Simán kenterbe vágja a menő márkákat amik 3x ennyibe kerülnek, pl. az Essie és SH fedőlakkokat. Nyomdázáskor nyomda fedőlakkot kell használni és arra ezt, úgy nem húzza el de lerobbanthatatlanná teszi. Már azon is gondolkodom, hogy alapként is felkenem. Ha ezt is kivonják a forgalomból, mint minden fedőlakkot ami bevált, perelni fogok.

Bőrtípus: Száraz |  Bőrprobléma: Túlérzékenység |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2021. december 19.

x

2021. szeptember 21.

Év elején, amikor direkt fekete lakkot kerestem, nagyon felháborodtam, amikor tévedésből megvettem ezt, és csak itthon láttam, hogy ez átlátszó fedőlakk. A színesek között volt, nekem nyilvánvalónak tűnt, hogy ha ennyi különböző színű üvegben vannak, akkor a feketében fekete lesz. Na mindegy, ma már örülök neki, hogy van egy ilyenem, mert jól fed, gyorsan szárad, és tart is.

Bőrtípus: Normál |  Bőrprobléma:  -  |  Korcsoport: 35-44 |  Dátum: 2021. szeptember 21.

dorinaben

2021. június 23.

Kedvenc fedőlakkom. Ismerősöm montha, hogy nála buborékos lesz minden alkalommal, én eddig egyik üvegemnél se tapasztaltam ezt. Feketét, sötétebb színű apró mintákat elhúzza, de óvatosan kell vele bánni. Nagyon szép, tartós végeredmény. Sokadszorra veszem újra.

Bőrtípus: Normál |  Bőrprobléma: Pattanások (acne) |  Korcsoport: 18-24 |  Dátum: 2021. június 23.

luiza.the.pug

2021. március 26.

feloldja a színes lakkot 🤦 először pirossal próbáltam, ahogy letettem az ecsetet és fentebb toltam, hogy megközelítsem a körömágyat, feljött a lakk... másodszorra világoskékkel használtam (az hagyján, hogy ezt is feloldotta, de) még a piros is visszaköszönt a kéken, KATASZTRÓFA, úgyhogy lemosóval kellett kitisztítanom az ecsetet
tényleg gyorsan megköt, de aki nem dolgozik professzionális pontossággal, annak ez a gyorsaság inkább káros, mert nem tudja eloszlatni és csíkos lesz.
tartósságról majd update-elek, mert most a világoskéket még fennhagytam

Bőrtípus: Száraz |  Bőrprobléma: Vízhiány |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2021. március 26.

tartósságról majd update-elek, mert most a világoskéket még fennhagytam

Brigcsy

Bőrtípus: Zsíros
Bőrprobléma: Egyenetlen bőrfelszín
2020. július 7.

A legjobb fedőlakk, amit valaha használtam! Gyorsan szárad, szép fényt ad a körmöknek és tartós is. Már többször újra vettem...

Bőrtípus: Zsíros |  Bőrprobléma: Egyenetlen bőrfelszín |  Korcsoport: 35-44 |  Dátum: 2020. július 7.

lzsoficim

2020. május 18.

Nem vagyok maradéktalanul elégedett. Viszonylag gyorsan szárad (van ennél gyorsabban száradó, de nem is ezt a célt hivatott szolgálni), s szép fényt ad, de ez a fény egy-másfél nap után totál megkopik!
Nekem maga a lakk "vastagsága" sem tetszik, de meg lehet tanulni bánni vele, ez egyéni preferencia kérdése.
A nyomdázást minden gyorsan száradó lakk elmossa, én a mintákat csakis kifejezetten nyomdázáshoz ajánlott fedőlakkal rögzítem,ne várja senki szerintem, hogy ebben is jeleskedjen.
3 csillag: nem rossz, nem rossz, de nem is leszünk barátok.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Túlérzékenység |  Korcsoport: 35-44 |  Dátum: 2020. május 18.

3 csillag: nem rossz, nem rossz, de nem is leszünk barátok.

Lina14

2020. január 23.

Valóban tükörfényű, vaskos fedőlakk, de sajnos ha az ember nem vigyáz, elkeni a nyomdázást. Tartós, nekem 4 napig kitartott, ennél tovább nem szoktam egy-egy manikűrt hordani. Sajnos az ecsete nekem teljesen szétáll, minden alkalommal el kell rendeznem, de legalább elég széles, hogy egy vagy maximum 2 vonással befedjem az egész körmöm.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Pattanások (acne) |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2020. január 23.