Tulasi Arcradír
Ár: | 860 Ft | Kategória: | Pakolások, Hámlasztók | |||
Kiszerelés: | 150 g | Bőrtípus: | Minden | |||
Lelőhely: | bioboltok, online | Bőrprobléma: | -- |
A krémet és az összetevőket feltöltötte: melcset, Módosítva: 2012. augusztus 5.
Kiszerelés: | 150 g | |
Lelőhely: | bioboltok, online | |
Kategória: | Pakolások, Hámlasztók | |
A Tulasi Arcradír kizárólag természetes anyagokat tartalmazó, tartósítószer nélküli készítmény.
Alkalmazása során a bőr felső hámrétege kíméletesen és mélyen tisztul, fiatalossá és simává válik, a ráncok kifeszülnek.
Kaolin
Zea Mays (Corn) Oil
eo I eu
Citrus Aurantium Bergamia (Bergamot) Oil
i
Még sosem hívtam így semmit, de ez: csodaszer. Már egy alkalom után úgy rendbe tette a bőröm, mint még soha semmi. Azóta minden este használom, nem irritál, jó illatú, enyhén radírozós, ráadásul olcsó és kiadós. Ha tízszer ennyibe kerülne is megvenném annyira csúcsszuper :) Majdnem kiváltja a hidratálót is nálam, de azért heti néhányszor még kenek az arcomra azt is. 10/10

Szeretem ezt az arcradírt. Kiméletes és kellemes az illata, finom, puha lesz tőle a bőröm. Én nem szoktam megvárni, hogy megszáradjon, s úgy mossam le.

A testradírjukat kifejezetten imádom, és nagy reményeket fűztem ar acradírhoz is, bár itt olvastam jót és rosszat is róla. Hiába próbáltam megszeretni, nem sikerült. Darabos, potyog, nem érzem a hatását sem, nekem nincs meg a "radírozó" élmény. Kár érte, ettől függetlenül mást is ki fogok próbálni a márkától, de ezt nem ajánlom jó szívvel.

A felkenése macerás az tény, de a kombinált bőrömmel, főleg a zsíros részekkel csodát tett. Heti 2-3 alkalommal használom, egyre simább a bőröm, reggel már nem zsíros. Az érzékeny bőrömre is teljesen jó, nem ég, nem csíp, nem lettem kiütéses tőle.

A legjobb hatású arcradír, amivel valaha találkoztam. Tökéletesen tisztít, használata után a bőr, a pórusok látványosan tiszták lesznek. Enyhe ránckisimító hatást is felfedeztem használat után. Egyedül a használata nehézkes kissé, darabos nagyon,olyan az állaga mintha ledarált szőlő lenne, sok kis darabka van benne, ami olyan mintha szőlőhéj lenne (nem az). De rájöttem, hogy lehet a legjohatékonyabban használni: száraz bőrre száraz kézzel kell felvinni. 2-3 percig masszírozni vele az arcot, majd lemosni.

Pasiként nem sokat tudok hozzáfűzni ehhez műfajhoz, de rendben van szerintem.

Pasiként nem sokat tudok hozzáfűzni ehhez műfajhoz, de rendben van szerintem.

Eddig csak a szokásos műanyag golyós borzalmakat, használtam mint pl avon planet spa, garnier és társai, amikkel amúgy alapjában nem volt bajom, tették a dolgukat, de valahogy nem tetszett a sok mű összetevő, és váltani akartam valami természetesebbre. Így került kipróbálásra ez a radír. Az állaga elég furi a többi termékhez képest amihez hozzászoktam, így rögtön zuhanyzásnál teszteltem, és az illatával se voltam kibékülve, nekem túl erős. A felvitele pocsék, mivel az összes RADÍROZÓ szemcse lehullott a kádba, vagy a kezemre tapadt, és hiába próbáltam visszatenni az arcomra, mind visszapotyogott. A mentett maradékot megvártam míg megszárad, majd lemostam. A sok macera ellenére szerintem klassz kis cucc(lenne), mivel törölközés után érezni a bőr finom simaságát, és puhaságát. Sajnálom hogy maga a radírozás nem igen működött. Így inkább pakolásnak mondanám, mintsem arcradírnak. Ha elfogy nem veszem újra.

Szerintem egy nagyon jó kis arcradír, jól radíroz, sima lesz tőle a bőröm is, és nem is szárítja. Lehet, hogy a szaga nem mindenkinek jön be, de nekem tetszik. És nagyon nagy pozitívum, hogy tényleg "mindenmentes" és semmi szemét nincs benne. Egyedüli hátránya, hogy kicsit macerás lemosni - ezért mindig közvetlenül zuhanyzás előtt használom - és nem túl gusztusos az állaga. Mindezeket leszámítva király.

Kegyetlen rossz.
Felkentem az arcomra és éreztem, hogy valami nem stimmel. Égett az egész arcom, csípett, vöröslött, még a könnyem is kicsordult annyira borzasztó. Azonnal a kukában landolt.

Kegyetlen rossz.

Először kicsit intenzív volt a bergamott olaj, de azóta megszoktam és szeretem is. Nekem annyira nem pereg, csak fel kell keverni hogy homogén legyen. Jól esik néha feltenni, ki tudja váltani a krémet és olyan szép puha lesz utána az arc, bár az utóbbi időben nem érzem annyira drámainak a hatást. A tégelye nem annyira jó alakú, főleg amikor az aljáról kell kiszedni a cuccokat. Egyszer még talán újraveszem.

Gyulladáscsökkentők: Avena Sativa (Oat) Meal ExtractHidratálók: Glycerin
Emolliensek: Zea Mays (Corn) Oil
Emulgeálószerek: Zea Mays (Corn) Oil
Illatanyagok: Citrus Aurantium Bergamia (Bergamot) Oil
A kaolin egy agyag szerű ásvány, melyet évszázadok óta használnak a kozmetikumokban elsősorban olajfelszívó, mélytísztító tulajdonsága miatt. Leggyakrabban mélytisztító és zsíros, pattanásos bőrre szánt arcmaszkokban találkozhatunk vele. A kaolin oldhatatlan fehér por, melynek kiváló felszívó tulajdonsága van és így képes a bőrt megtisztítani a felesleges olajtól és kosztól.
Közönséges zab kivonat. Nyugtató, gyulladáscsökkentő összetevőként használt a kozmetikumokban.
Kukorica olaj. A többi természetes növényi olajhoz hasonlóan bőrpuhító, emollient olaj. A CosIng besorolása szerint azon túl, hogy emollient a kukorica olaj még bőr- és hajkondícionáló, emulgeálószer, oldószer, felület aktív anyag és elektromos töltődést megakadályozó anyag. Bőr és hajápoló termékeknek is gyakori összetevője.
Bergamottolaj. A bergamott fa illóolaja, amelyet a fa kisebb, narancsszerű gyümölcshéjából nyernek. Kozmetikumokban hasznos lehet a következő bőrproblémákra: ekcéma, zsíros bőr, herpesz, szájfekély, pikkelysömör, pattanások, rovarcsípés. Illata antidepresszáns hatású. Potenciális bőrirritáló, így érzékeny bőrrel kerülendő.