Tulasi

Ár:   400 Ft   Kategória:   Ajakápolók
Kiszerelés:   5,6 g   Bőrtípus:   Minden
Lelőhely:   online   Bőrprobléma:   --

A krémet feltöltötte: Beautyisours, az összetevőket feltöltötte: Gabriellaaa, Módosítva: 2016. június 30.

Kiszerelés:   5,6 g
Lelőhely:   online
Kategória:   Ajakápolók

Kókuszvajból, fehér méhviaszból, ricinusolajból és természetazonos aromából álló készítmény, amely óvja a száraz, cserepes ajkakat a kiszáradástól.

Borostyan
Újonc  |  Bőrtípus:  Normál  |  Bőrprobléma: Pattanások (acne)  |  Korcsoport: 25-34

p_leedy

Bőrtípus:  -
2023. január 10.

Nagyon kellemes az az ajakápoló, ilyenkor főleg télen, hideg szeles időben nagyon szeretem használni. Az íze is kellemes, aztán bőre pedig szinte újjászületik tőle.

Bőrtípus:  -  |  Bőrprobléma:  -  |  Korcsoport: 45-54 |  Dátum: 2023. január 10.

Gyalogkakukk

2021. november 18.

Szerintem az eper illatot szinte nem is lehet érezni. Színtelen, kicsit csillogóssá válik felvitel után. Puhít, nem ragacsos. Ár-érték arányban az egyik legjobb ajakápoló. Azon kevés termékek egyike, amit biztosan újra fogok venni. Nagyon megszerettem :)

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Tág pórusok |  Korcsoport: 35-44 |  Dátum: 2021. november 18.

dorina0000

2021. február 26.

Nagyon jó, kellemesen hidratál. Tetszik, hogy természetes és még az ára is jó. Az epres cukorkára emlékeztet. :)

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Pattanások (acne) |  Korcsoport: 18-24 |  Dátum: 2021. február 26.

Andikiss18

2021. január 2.

Imádom! Nagyon jól rendbe rakja a kiszáradt ajkakat. Plusz magyar, és jó összetevős.

Bőrtípus: Száraz |  Bőrprobléma: Vízhiány |  Korcsoport: 18-24 |  Dátum: 2021. január 2.

Heyhey

2019. augusztus 12.

Nagyon finom,jól hidratál,újra veszem!! :)

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Tág pórusok |  Korcsoport: 35-44 |  Dátum: 2019. augusztus 12.

Nagyon finom,jól hidratál,újra veszem!! :)

draculina

2018. február 18.

Legjobb ajakápoló amit eddig próbáltam, biztos újra fogom venni! Az egyetlen hibája hogy nekem kiesett a tubusból, de az alját megolvasztottam kicsit és visszanyomtam a tubusba, azóta nem esik ki. Nagyon jól hidratál, tartós és kellemes eperillata van nem az a tipikus orrfacsaró vegyi bűz amit néhol eperillatnak hívnak...

Bőrtípus: Normál |  Bőrprobléma:  -  |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2018. február 18.

Gabriellaaa

2016. június 8.

Kedvenc ajakbalzsamom!!! Baromi jó, tényleg hidratál, de emellett nincs az az idegesítő bizsergető érzés mint a carmex-nél, vagy a hasonló jobban hidratáló ajakápolóknál. Éppen ezért nyugodt szívvel használom minden száraz felületre. (arcom, vagy akár kezem, könyököm) Az illata is nagyon finom. Mindenki szereti (a teafással ellentétben, az rajtam kívül szinte mindenki szerint büdös, így azt kevesebbet használom társaságban :D ). A csomagolása viszont nagyon béna szerintem! És bonyolult beszerezni is. Én az enyémet ajándékba kaptam, és most szeretném újravenni, de csak webshopokban találom, rendelni meg lusta vagyok. :P (Pedig igazán nagy nap az amikor én újra akarok venni egy ajakápolót, sőt az is, hogy egyáltalán teljesen elhasználok egyet még mielőtt lejár :D ) Mondjuk erre rátesz egy lapáttal, hogy baromi gyorsan fogy, nem csak azért mert sokat használom, hanem valahogy több kell belőle, vagy nem tudom. Ezek ellenére (nehéz beszerezhetőség, béna csomagolás, és hogy gyorsan elfogy) nekem megkapja az 5 csillagot, mert maga a termék tényleg NAGYON JÓ!

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Pattanások (acne) |  Korcsoport: 18-24 |  Dátum: 2016. június 8.

Irisz120

2016. január 6.

Egyszer régen volt ilyenem, nagyon szerettem. Kiválóan hidratáltam a számat, és az imádtam az illatát. Emlékszem, hogy pont télen kaptam és egyszer sem voltak kiszáradva az ajkaim. Lehet, hogy újra be kéne szereznem :)

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Pattanások (acne) |  Korcsoport: 18-24 |  Dátum: 2016. január 6.

Beautyisours

2015. február 22.

Végigpróbáltam az összes labello terméket már, amik nekem nem annyira váltak be, gyakran még jobban kicserepesedett a szám. Aztán a biosagok.hu-n rátaláltam erre a kis magyar csodaszerre. Mielőtt megrendeltem kicsit utánaolvastam, hogy milyen lehet, ott elég megoszlóak voltak a vélemények. Aztán úgy voltam vele, hogy miért is ne. Kezdjük kívülről. A csomagolása rendkívül egyszerű, egy sima fehér, semmi extra. A szaga pedig engem a gyermekkorombeli ajakápolókra emlékeztet, de teljesen :) Az eper mondhatni érződik, de nem intenzív egyáltalán. Na most nekem ez a cucc tutira bevált!!! Tél eleje óta birtoklom ezt a kis csodát és egész télen egyszer sem volt száraz a szám....egyszer sem! A használata egy kis fényt ad az ajkaknak,de nem színezett az ajakápoló. Csak ajánlani tudom. Meg most komolyan,csak 500 ft....teljesen megéri!!!!

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Pattanások (acne) |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2015. február 22.

Antioxidánsok: Tocopheryl Acetate
Vitaminok: Tocopheryl Acetate

Kókuszolaj, melyet emollient anyagként használnak a kozmetikumokban. Viszonylag magas a komedogén indexe (5-ből 4-es), így a pattanásokra hajlamos bőrűeknek érdemes kerülni.

Méhviasz. A kozmetikumokban sűrítő, bőrpuhító (emollient) anyagként használatos.

A méhviasz a mézet termelő méhek váladéka, melyből a méhek a kaptárban felépítik a hatszögletű sejtek sokaságát, a lépet. A méhviasz kiválasztásakor még átlátszó; mélysárga színét később a pollenek ill. a propolisz adja meg. Kozmetikai célokra gyakran kifehérített méhviaszt használnak (Cera alba), melyre már a természetes méhviasz kellemes illata sem jellemző. A méhviasz kinyerésére és szennyeződésektől való megtisztítására többféle módszert is alkalmaznak, pl. a forró vizes kiolvasztást. A méhviaszt a kozmetikai készítményekben elsősorban konzisztencianövelőként ill. gyenge emulgeáló tulajdonsága miatt alkalmazzák.

Konzisztencianövelő hatását elsősorban Lysolecitinnel készülő emulziókban használhatjuk ki, ahol úgy teszi sűrűbbé a krémeket, hogy csak egy könnyű, védő filmréteget képez a bőrön. Klasszikus emulgátorokkal együtt nem érdemes alkalmazni, mert az így készült krém viaszos bevonatot képez a bőrön. Szilárd ajakápolóknál, masszázstömböknél magas olvadáspontja (60-65-oC) lehetővé teszi, hogy a vele készülő termékek még nyáron se olvadjanak szét.

Fő összetevői: palmitilsav, palmitoleát, hidroxipalmitát, valamint alkoholok oleinsavval alkotott észterei (hosszú, 30-32 szénatomos molekulák) és egyéb palmitátok.

Ricinusolaj. A kozmetikumokban bőrpuhító (emollient) anyagként használják. Enyhén ragadós érzetet hagy maga után a bőrön.

A tiszta E vitaminról többet itt olvashatsz.

Források:  Leslie Baumann: Cosmetic Dermatology