Bőrtípusok: bőrtípusok, kombinált, and zsíros
Bőrproblémák: bőrproblémák and pattanások (acne)
Lelőhely: Patikák, online

Uriage Bariésun Ultra-Könnyű Fluid SPF50+

4.1
Hozzáadva 2024.01.22.by

edinaa225

2023-ban megújult összetétel!

Csúcsteljesítményű, maximálisan fotostabil, széles spektrumú, organikus szűrő komplexének, sejtvédő antioxidáns vitamin tartalmának, szabadalmaztatott kromoszómavédő Spirulina kivonatának és az Uriage termálvíz bizonyított DNS-védő hatásának köszönhetően kiemelkedő védelmet nyújt az UVB és UVA sugárzással szemben, csökkenti az UV sugárzás és a kék fény okozta sejtkárosodásokat és segít megelőzni a napsugárzás okozta korai bőröregedést.

Uriage termálvízzel ápolja a bőrt. Különleges összetevője az Uriage termálvíz, amely kivételesen gazdag ásványi anyagokban, nyomelemekben és antioxidánsokban. Tiszta és természetes, tudományosan bizonyítottan megerősíti a bőr barriert, hidratálja, nyugtatja és védi a bőrt. Érzékeny bőrre is ajánlotts, vízálló, nem irritálja a szemet.

Vásárold meg külső partnereinktől.

2023.08.31. 23:14

Eddig még csak kétszer használtam, de kénytelen leszek télire félretenni, vagy testre felkenni. Talán túl sokat tettem belőle, de én nem mondanám könnyűnek. Ez egy elég nehéz krém, ami még hagyján, de az én zsíros bőröm 1-2 óra alatt nagyon csúnyán átfénylik tőle. Ha netán megszeretem, felpontozom. Sajnos számomra egyelőre szinte használhatatlan.

2023.05.07. 07:28

Az én bőröm inkább szárazabb, és mivel nem szeretem, ha egy naptej csillog az arcomon, az ajánlások alapján megvettem ezt a krémet. Számomra óriási csalódás, a textúrája egyáltalán nem ultra-könnyű, hanem inkább zsíros, és olyan utána az arcom, mintha bekentem volna egy tábla szalonnával. Teljesen alkalmatlan mindennapi használatra.

2023.04.07. 08:53

65 and above korcsoport

Még csak néhányszor használtam, de tényleg nagyon kellemes, és ami miatt ezt (is) megvettem, az a szemirritáció hiánya volt, amit olvastam róla. Itthoni napozásnál vagy kertben tartózkodásnál sem szeretem, ha könnyezik egy idő után a szemem a napkrémtől (nem jöttem még rá, hogy pontosan mim melyik összetevő okozza), de ha elmegyek, akkor pláne. A könnyezés, a miatta történő orrfújás... grrr. Ez nagyon kellemes, semleges, könnyen kenhető, tejszerű, picike fátyolkát hagyó (ezt én szeretem) krém. Jó érzés, nem zsíros, nem húzza a bőrt, remek! (Nem a kedvencem, de remek!)

2023.01.17. 08:40

Imádom. Tág pórusokkal, olajos T vonallal remek választás. Gyorsan beissza a bőröm és még én is tudok rá sminkelni.

2022.10.16. 00:01

Az eddigi legjobb az általam használt fényvédők közül. Fényesít kicsit, de nem olajos, a bőröm egyáltalán nem néz ki zsírosabbnak a nap végén, mint nélküle és tényleg nincs fehéres hatása. Én alá szoktam hidratálni a könnyebb eloszlathatóság miatt.

Utoljára szerkesztve: 2022.09.29. 07:45 - 2022.09.29. 07:44

Véleményem a 30 ml elhasználása után írom és azt kell mondanom megszerettem. Fényes a finishe, de ez nekem tetszik ill. egyáltalán nem hagy fehér réteget az arcomon és nem is kukacosodik , olyan kis bársonyos. Felkenve számomra olyan érzés, mint egy kellemes hűsítő védőréteg, bár lehet ez másoknak sok. Ez egy jó kis fényvédő, de hozzáteszem én szérum és arckrém felvitele után használom.

Piactér

Több mutatása