Száraz bőr: Miért alakul ki, és hogyan ápoljuk hatékonyan?
Ásványi anyagokban és nyomelemekben gazdag összetétele kíméletesen nyugtatja, hidratálja még a legérzékenyebb bőrt is. Használatával az érzékeny bőr ellenállóbbá és védettebbé válik az irritációt, allergiát okozó külső hatásokkal szemben. A termálvizek között ritka bőrbarát izotóniás összetételének köszönhetően, tökéletes harmóniában van a bőrrel.
Utoljára szerkesztve: 2025.03.19. 10:49 - 2025.02.04. 10:45
Nemrég vásároltam belőle kettőt összecsomagolva és nem bántam meg. Nagyon jó hidratáló alá fújva az arcra. És én még testre is fújom testápoló helyett, mert nagyon nem szeretem a testápolókat.
2024.06.05. 07:17
Nyáron a melegben ez egy kötelező termék nálam, legyen nyaralás vagy csak egy szimpla hétköznap. Ezen kívül C-vitamin előtt is ezzel nedvesítem a bőröm és hialuron szérum előtt is.Nyilván ez egy termálvíz spray nem a Szent Grál, de kellemes a használata és nálam betudott épülni a rutinba is.
2024.05.26. 05:36
Víz, eau thermale. Vannak benne ásványi anyagok és nyomelemek, biztos jót tesz, de amiért nagyon szeretem használni az a spray-je, kis finom! Naponta többször előkerül. Ami biztos hogy felfrissít meg jó érzés!!
2024.05.18. 09:49
Iszonyatosan jó termék!Nagyon jól hidratál, felfrissíti a bőrt. Én hialuronsav szérum alá szoktam tenni, azután jön az arckrémem. Ha kicsit irritáltabb a bőröm, hamarabb megnyugszik, ha befújom ezzel. Barátnőmnek kezdődő rosaceas a bőre, amióta ajánlottam neki és naponta használja hidratáló krém, vagy szérum alá, sokat javult a bőre.Nem egy olyan csodaszer, ahol másnap látod a hatását, de hosszú távon szépen javítja a bőr állapotát. :)
2024.04.29. 14:23
Zuhanyzás után szoktam használni a feszülő bőrömre, kifejezetten a pattanásos területekre, nyugtatja a bőröm. Kellemes használni, ezentúl szerintem reggelente arcmosás után is fogom, főleg így nyáron.
2024.04.26. 13:32
Nagyon jó a porlasztója, és nagyon kellemes használni. Kevésbé pirosodik az arcom ha ezt a terméket is használom a rutinomban.