Uriage

Ár:   1470 Ft   Kategória:   Lemosók, Tonikok
Kiszerelés:   50 ml, 150 ml és 300 ml   Bőrtípus:   Száraz
Lelőhely:   patikák, online   Bőrprobléma:   --

A krémet és az összetevőket feltöltötte: Uriage, Módosítva: 2021. augusztus 31.

Kiszerelés:   50 ml, 150 ml és 300 ml
Lelőhely:   patikák, online
Kategória:   Lemosók, Tonikok
Bőrtípus:   Száraz

Izotóniás termálvíz érzékeny bőr napi ápolására. Ásványi anyagokban és nyomelemekben gazdag összetétele kíméletesen nyugtatja, hidratálja még a legérzékenyebb bőrt is. Használatával az érzékeny bőr ellenállóbbá és védettebbé válik az irritációt, allergiát okozó külső hatásokkal szemben. A termálvizek között ritka bőrbarát izotóniás összetételének köszönhetően, tökéletes harmóniában van a bőrrel.

A bőrgyógyászatban alkalmazott termálvizek között a legmagasabb arányban tartalmaz ásványi anyagokat és nyomelemeket (11 000 mg/l):

• Ásványi sók: sodium (2360mg/l), magnesium (125mg/l), calcium (600mg/l), potassium (45,5 mg/l), chloride (3500mg/l), sulfate (2862 mg/l) et bicarbonate (402mg/l)
  • Nyomelemek: réz (75µg/l), cink (160µg/l), mangán (154µg/l) és szilícium (42mg/l)

Izotóniás – Hypoallergén – Tartósítószer mentes – Fiziológiás pH – Bakteriológiailag tiszta

VÁSÁROLD MEG

Ár: 2000 , Eladó: Sajtmacska
Állapot: új, 2x kipróbált, Helyszín: Budapest, fizetés: utalás vagy készpénz

Tiria

ttrr94

Bőrtípus:  -
2023. szeptember 29.

Sminkfixálásra használom ezer éve. Jó kis termék, szuper áron, szuper porlasztóval. :D

Bőrtípus:  -  |  Bőrprobléma:  -  |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2023. szeptember 29.

AlizPeter

2023. augusztus 7.

Sokkal jobban tetszik mint a LRP termálvíz. A szorofeje brutál jó nagyon meglepődtem szépen porlaszt mindenhová jut a termékből és nem kell sokat fújni hozzá. Tonik ként használom utánna a hidratáló krém és így együtt nagyon szépen beszivodnak és nem ragacsos a végeredmény mint pl a LRPnel. Hidratáló hatása is tetszik és felfrissulesnek is jó. Biztos ujravevos! 🩵

Bőrtípus: Zsíros |  Bőrprobléma: Pattanások (acne) |  Korcsoport: 18-24 |  Dátum: 2023. augusztus 7.

Dana1983

Bőrprobléma: Túlérzékenység
2023. július 28.

Az én bőröm nagyon tré, mindentől tiszta vörös lesz, úgyhogy minimál rutinom van. Nyáron hiába fényvédőzök, akkor is kipirosodik az arcom, ilyenkor nagyon jól jön a termálvíz spray. Hamarabb megnyugszik tőle a bőröm és nagyon kellemes érzés. Már próbáltam a La-Roche Posay és az Avéne termékét, de ez a legjobb.

Bőrtípus: Normál |  Bőrprobléma: Túlérzékenység |  Korcsoport: 35-44 |  Dátum: 2023. július 28.

TimiK

2023. június 10.

Szérum alá szoktam fújni, ad egy plusz hidratálást a bőrömnek ☺️

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Tág pórusok |  Korcsoport: 35-44 |  Dátum: 2023. június 10.

Szérum alá szoktam fújni, ad egy plusz hidratálást a bőrömnek ☺️

kletta

Bőrprobléma: Pirosság (rozacea)
2023. április 24.

Én mindenre is ezt fújkálom.
Bevált mint a Vichy csak ár-érték arányban jobb.

Bőrtípus: Száraz |  Bőrprobléma: Pirosság (rozacea) |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2023. április 24.

Én mindenre is ezt fújkálom.
Bevált mint a Vichy csak ár-érték arányban jobb.

likeabarbie

2023. március 15.

Teszi a dolgát! Nyáron mindig velem utazik bárhova is megyek, egy fújás és az arcod boldog lesz! Hűsít és hidratál! Esti rutinnál szérumok előtt használom, reggel szuper arcmosás után!

Bőrtípus: Zsíros |  Bőrprobléma: Tág pórusok |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2023. március 15.

WME

2023. március 11.

Sima víznek használom, nem tulajdonítok neki hidratáló képességet (egyébként lehet, hogy van). Nagyon jól permetezi a vizet: nagyon apróra, egyenletesen, nagy felületre. Elsősorban emiatt használom. Némely szérum vagy hidratáló krém eloszlatását, beszívódását segíti, ha előbb ezt fújom a bőrömre.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Tág pórusok |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2023. március 11.

hammsvkiki

2023. február 2.

Imádom. Szérumok alá használom. A porlasztója tényleg nagyon jó.

Bőrtípus: Száraz |  Bőrprobléma: Pattanások (acne) |  Korcsoport: 18-24 |  Dátum: 2023. február 2.

Imádom. Szérumok alá használom. A porlasztója tényleg nagyon jó.

Doranora

2022. december 27.

Nagyon jó kis permetet fúj, megfelelően hidratálja a bőrt. Nem ragacsos, semleges illatú, gazdaságos kiszerelésű.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Vízhiány |  Korcsoport: 35-44 |  Dátum: 2022. december 27.

Vansalinda

Bőrprobléma: Bőröregedés
2022. november 22.

Nagyon oda kell figyelni a hidratálasra, a használatát követően, különben húzódik tőle a bőr. Tényleg nagyon jó a porlasztója! Plusz ápolasnak vettem hidratáló szérum vagy krém alá! Szeretem használni, viszont első alkalommal, szembe-szájba is jutott belőle! A szemem nem bántotta azonban sós! Nem kellemes kávét kortyolni így! Van benne ásványi anyag amennyi kell szerintem hiánypótló! Dupla 300mls kiszerelésben sokszor akcios! Patikákban mindig van 300ml -es kiszerelésben akcios áron!

Bőrtípus: Zsíros |  Bőrprobléma: Bőröregedés |  Korcsoport: 45-54 |  Dátum: 2022. november 22.

Az összes összetevő funkció szerint lebontva

Nem szabályos INCI név. Jelentése: termál víz.

A nitrogén egy gáz halmazállapotú molekula, melyet a kozmetikumokban hajtógázként alkalmaznak, mivel képes a vizet párává alakítani. Paula Begoun szerint a nitrogén kedvezhet a szabadgyökök keletkezésének és sejthalált is okozhat. Az össztevővel leggyakrabban termálvizes permetekben találkozhatunk.