Lelőhely: Rossman, online

VAPE Derm Herbal Csípés Utáni Bőrnyugtató Stift

4.3
Hozzáadva 2012.08.03.by

Maniac

Citronella hatóanyaga megnyugtatja a bőrt a szúnyog, légy, darázs, bögöly, medúza, csalán csípése után. Eukaliptusz tartalma enyhíti a csípés fájdalmát, és hűsíti a bőrt. Ha közvetlenül a csípés után a bőrre kenjük, megelőzhető a kivörösödés és a duzzanat.

2023.07.09. 05:22

Csak mégjobban viszketek tőle...

2021.07.05. 20:58

Jó kis cucc, egyszer régebben vettem és azóta elkerültük egymást.Használt, többször kentem és levitte a dudorokat.Minden esetre örültem, hogy ezzel legalább lehet napra is menni.

Utoljára szerkesztve: 2023.07.07. 18:05 - 2021.07.05. 20:47

A legjobb csípás utáni stift, amit valaha próbáltam.pedig nagyon sok kell nekem, imádnak a rovarok!Sajnos a nagyon apró déli szúnyogfajta ellen még ez sem teljesen elég, és tavaly már kapni sem lehetett (2020)szalmiákszesz, menthol és körömvirág, ha otthon ki akarod keverni.2023- újra kapható, de kissé más formulában - Vape Derm Fumakilla néven.

2019.07.11. 13:24

Megkérdezhetem hol sikerült hozzájutnod? Készlethiány van sehol nem látok már boltban sem, interneten sem.. :(

Utoljára szerkesztve: 2019.07.09. 09:12 - 2019.06.29. 21:03

Úú, még nagyon-nagyon régen volt ilyenünk. Imádtam ezt a stiftes változatot. Hatásos volt.Update: Vettünk újra, jó ha van itthon. Az illata szuper. :)

2019.06.16. 12:14

Ez valami csodaszer! Mindenkinek ajánlgatom is magam körül! Szúnyogcsípésre jobb mint a fenistil, bár nem 100%-os ez sem, van amikor nem akar segíteni ez sem! Viszont próbáltuk már darázscsípésre is, olyanra ami annyira fájt hogy lüktetett még a csontom is(az ujjamat csípte meg, a hajlatnál) kevesebb mint 1perc alatt elmúlt a fájdalom teljesen, és a csípés helye is nagyon hamar javult tőle! Csalán csípésre ugyanilyen hatásos! A gyerekeim és én is imádjuk, mindenkinek van a táskájában ha elmegyünk itthonról! Tényleg mindenféle csípésre jó!