Veet Easy-Gel Gyanta Érzékeny Bőrre
Ár: | 3990 Ft | Kategória: | Szépítő eszközök | |||
Kiszerelés: | 40 db | Bőrtípus: | Minden | |||
Lelőhely: | drogériák, hipermarketek | Bőrprobléma: | -- |
A krémet feltöltötte: AkInImOd, Módosítva: 2021. szeptember 16.
Kiszerelés: | 40 db | |
Lelőhely: | drogériák, hipermarketek | |
Kategória: | Szépítő eszközök | |
Érzékeny bőrűeknek kifejlesztett gyantaszalag testre és lábakra. Az Easy-Gel™ gél formula:
- Még a legrövidebb szőrszálakat* is hatékonyan megfogja, de a bőrhöz nem tapad hozzá.*1,5 mm
- A szőrszálat a tövétől távolítja el, akár 28 napig tartó simaságot biztosít.
- Élvezze a gél kellemes érzését a bőrön, a kellemes illatot a nyugtató tulajdonságairól ismert mandulaolajjal.
Katasztrofális. Ragad mindenhova de ahova kéne oda nem. A szőr csak egy részét tépi ki, a kisebb szálakkal nem tud mit kezdeni. Menet közben nem irritált, de hiába a gondos utóápolás olyan benőtt szőrt hagyott maga után amit még sosem tapasztaltam más szőrtelenítő eszközöknél vagy módszereknél.

Direkt az érzékeny bőrömre kerestem gyantát.
Hát..nem tudom én csináltam e rosszul valamit vagy a termék volt a ludas, de nekem csak a nagyját szedte le a lábamon. Annyiszor kellett egyes részeknek újra nekifutnom, hogy kis híján az egész nagy csomag elfogyott egy használathoz. Nálam nem mutatott többet, mint egy olcsóbb Balea.

Direkt az érzékeny bőrömre kerestem gyantát.

Véletlenül vásároltam meg még július végén az első dobozt - valahogy elvétettem a Baleát. De milyen jó félrenyúlás volt!
Sajnos gyorsan és hamar visszanő a szőrzetem mindenhol, ezért nekem már 2,5-3 hetente muszáj gyantázni. Ez a Veet hideggyanta csík nagyon szuperül leszed mindent, kevésbé fáj más gyantacsíkokhoz képest (a psoris bőrfelületet sem bántja annyira) és tényleg szép sima a lábam utána egy ideig, mert a kicsi szőröket is lekapja gyökerestül. Nagyon minimális mennyiség tapad csak a bőrhöz, de azt seperc alatt le tudom szedni a törlőkendőjével, ami szépen nyugtat.
Negatívuma az, hogy így is találkozom pár benőtt szőrszállal a radírozások ellenére, és nem tart 28 napig a simaság utána - de ez saját feature hiba. Ugyanakkor sokáig elég a nagy csomag. Jó ideig biztos, hogy ezt fogom újra venni házi szőrtelenítésre.