Bőrtípusok: bőrtípusok and kombinált

White Witch Mélytisztító Arcmaszk

1 vélemény
Hozzáadva 2016.11.23.by

Nancika

Mélytisztítás elsősorban tisztátalan és kombinált bőrre. De ez a könnyű, finom por minden más bőrtípusra egyaránt alkalmas - ásványi anyagokban gazdag. Ez a nagyszerű vörös agyag alapú készítmény eltávolítja a tisztátalanságokat, valamint nélkülözhetetlen ásványi anyagokkal és tápanyagokkal látja el a bőrt. A bőr lipidháztartása kiegyensúlyozódik.

Hatóanyagai: marokkói vörös agyag, damaszkuszi rózsaszirom

• Illat: földes és rózsás jegyek
  • Textúra: finom, könnyű por
  • Bőr: tiszta, friss és kiegyensúlyozott

A White Witch termékek 100%-ban műanyag és BPA mentesek. A csomagolás újrahasznosítható üvegből és dugóból készül, így biológiailag lebomlanak és / vagy újrahasznosíthatóak fűszeres üvegként, gyertyatartóként, stb - csak a képzelet szab határokat!

Utoljára szerkesztve: 2016.11.15. 08:42 - 2016.11.15. 08:39

Ha őszinte akarok lenni, akkor ennek a terméknek a megvétele egy impulzusvásárlásom eredménye, mert beleszerettem a csomagolásába és a termék mellett található kis képbe (ami itt is látható). Egyszerűen leírhatatlanul cukinak tartottam, mindemellett örültem, hogy műanyagmentes a csomagolása, szép az összetétele és a cég maga is szimpatikus volt (cruelty-free, környezettudatos stb.). De azt kell mondanom, hogy nemcsak a csomagolással, a termékkel szemben támasztott elvárásaimat is sikerült kielégítenie ennek a kencének.Már az első használat után is érezhetően puhább, kellemesebb tapintású és tisztább volt a bőröm, ami a későbbiekben egyre jobban látszódott/érződött. Az illata is kellemes, van benne valami számomra furcsa, azonban ennek ellenére is tetszett. Az elkészítése sem túl bonyolult, bár első alkalommal egy kicsit túlhigítottam, de végül azért megszoktam ezt is. Az összetétele nagyon egyszerű, de tényleg rendkívül hatásos.Összességében azt kell mondanom, hogy nagyon szuper ez termék, és bőven megéri az árát, bár azért kicsit kevésnek éreztem a termék mennyiségét, igazán lehetne nagyobb a kiszerelése. :)