Wilkinson

Ár:   5420 Ft   Kategória:   Szépítő eszközök
Kiszerelés:     Bőrtípus:   Minden
Lelőhely:   drogériák, hipermarketek   Bőrprobléma:   --

A krémet feltöltötte: NovakneViki, Módosítva: 2022. szeptember 5.

Kiszerelés:
Lelőhely:   drogériák, hipermarketek
Kategória:   Szépítő eszközök

• 4 ultravékony penge biztosítja a tökéletesen sima bőrt
  • biztosítja, hogy ne vágja vagy karcolja meg magát
  • a kompakt forgófej követi a test körvonalait
  • a nedvesítő csík aloe verát és e-vitamint tartalmaz, így táplált bőrt hagy hátra
  • prémium fém fogantyú rózsa arany kivitelben és puha gumiborítással van bevonva
  • kényelmes és biztonságos a használata
  • a borotvafej cserélhető, kompatibilis az összes Quattro cserefejjel
  • gyönyörű tok a tároláshoz

A krém összetevőit még nem tartalmazza a KrémMánia adatbázisa. Írd be őket Te!

bibi24

vvv

2022. november 20.

Akciósan, kuponnal vettem meg ezt a kis csodát. Értem én, hogy "csak" 2.200.- Ft volt az ára, sőt, kuponnal "még kevesebb", de azért talán elvárható lenne egy nem egyszerhasználatos borotvától, hogy egyetlen használat után ne legyen ROZSDÁS!

Ha tudnék 0 pontot adni, annyit kapna.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Pattanások (acne) |  Korcsoport: 35-44 |  Dátum: 2022. november 20.

Ha tudnék 0 pontot adni, annyit kapna.

NovakneViki

Bőrprobléma: Bőröregedés
2022. augusztus 28.

Nem tagadom elsősorban a roségold árnyalata miatt akadt meg rajta a szemem, aztán, amikor láttam, hogy 1600 Ft-os áron kiárusítja a DM, akkor nem volt kérdés, hogy erre lecsapok. Eddig hithű Gilette Venus borotva használó voltam, de ez a roségold borotva a Venushoz képest valahogy megmagyarázhatatlanul csajosabb. Sokkal keskenyebb és ezáltal kecsesebb, a kisebb mérete miatt a térdnél lévő apró gödröknél is gond nélkül lehet vele haladni. A tárolótok utazóbarát, plusz vannak rajta levegőző lukak, így biztosan át tud szellőzni a borotva használat után, sőt a tároló tokban még a serefejek is elférnek.Én IPL mellé használom, így 2-3 hetente kerül elő nálam. A tok nélküli borotva, amihez 4 cserefej van csomagolva az 4200 ft.

Bőrtípus: Normál |  Bőrprobléma: Bőröregedés |  Korcsoport: 35-44 |  Dátum: 2022. augusztus 28.