Szőrtelenítők

3.3
Hozzáadva 2014.12.11.by

krixtina13

3 db

4 pengés borotvafej, billenő fejjel. Hosszantartó simaság.

2021.11.18. 14:57

Az AloeVerás E-vitaminos verzióját használom, nagyon elégetett vagyok vele, a merőleges fémszálaknak hála nem vágom meg magam, nagyon kellemes eredményt lehet vele elérni.Takarítani kicsit nehezebb mint egy sima borotvált amin nincsenek védőszálak de megéri.

2020.06.26. 09:01

Én egyszer sem tudtam használni, nem fogott el semmit! Oké, kicsit erősebb a szőr a lábamon, na de akkor is... Valami olcsó eldobhatós is 2-3 alkalmat kibírt... Egyébként én nem is használok női borotvát... Rohadt drága volt, ahoz képest, hogy semmit nem fog el, soha többet női borotvát!

2017.06.06. 11:09

Pénzkidobás a borotvával együtt sajnos :/ az eldobhatós Gillette borotvám többet ér.

2017.05.25. 14:55

Mást használtam előtte. Gondoltam kipróbálom mivel árban elég elfogatható. Nagy csalódás ! Túl sűrűn kellet használnom ahoz hogy jó eredményt kapjak (kb 3 naponta). Pótfejet is vettem gondolván hátha jobb lesz. De nem! Nem sokat ért. Tisztítani is elég nehéz. Max pihével rendelkezőknek beválhat.

2017.03.27. 04:37

Olyan gyengéd akar lenni, de életlen. Hamar elhasználódik, szerintem túlságosan gyenge a pengéje és nehéz kitisztítani. Inkább akkor eldobhatót veszek, mert így nem éri meg.:)

2017.01.20. 22:03

Mindig ezt használom, nekem is az a problémám, mint az előttem szólóknak. Az elején tökéletesen sima bőrt kaptam általa, könnyű volt tisztítani, és hónapokig bírta egy fej. Az utóbbi fél évben megváltozott valami, ugyanúgy könnyen lehet tisztítani, de az eredmény már nem teljesen sima bőr, és hamar kopik a feje. Pedig ugyanúgy tisztítom s használom, ahogy eddig is. Ismét kereshetem a tökéletes megoldást. :\