Szépítő eszközök

• Fém kapcsolás
  • Kényelmes nyél
1999 Ft-tól

Utoljára szerkesztve: 2024.07.05. 14:30 - 2023.07.30. 11:21

2023.0730. Nem a legjobb sajnos olyan, mintha a felénél elvágná a szőrszálat. Szóval borostás marad utána! Szerencsére nekem világos és nem sok annyira a lábamon, hónalj - bikini ott már borúsabb a helyzet, de nagyon nem vagyok elégedett. Sajnos vettem pótfejeket is hozzá, hiba volt, mert ez nem jó. Mindegy elhasználom, mert ígyis sokat pazarlok sajnos. Megpróbálom majd speciális borotvazselével, mert az is van nekem, csak mindig sietek, talán ez is baj lehet.2024.07.05. Majdnem 1 év eltelt, én hanyagoltam, mert nem bűvölt el, ezért, szintén meglévő csomag Lidl eldobható borotvákat használtam. Aztán mikor az is elfogyott és kellett, akkor elővettem a bontatlan fejeket és nagy sóhajjal elkezdtem használni. S láss csodát ezek élesek, jól borotválnak, nem vágják el a bőröm, szép sima a felület. Mintha az eredetileg rajta lévő fej selejt lett volna, ezek meg szuperek! Csak azt sajnálom, hogy véletlen kidobtam a védőt ami rá való és azt is, hogy nem lesz hozzá egyszerű pótfejet beszerezni, de még sok idő lesz mire ezek tönkremennek. A kezdeti 2 csillagról emelem a tétet 4-re!👌

2017.05.11. 08:47

Annyira nem kényelmes a használata