X-Epil Lehúzó Textília Szőrtelenítéshez
Ár: | 590 Ft | Kategória: | Szépítő eszközök | |||
Kiszerelés: | 50 db | Bőrtípus: | Minden | |||
Lelőhely: | drogériák, hipermarketek | Bőrprobléma: | -- |
A krémet feltöltötte: kissbarbara1990, Módosítva: 2018. január 8.
Kiszerelés: | 50 db | |
Lelőhely: | drogériák, hipermarketek | |
Kategória: | Szépítő eszközök | |
Praktikus, gyors, eredményes, higiénikus.
Ez egy jó kis termék.Mostanában csak ezt vettem, maradok ennél.Olyan puha, de mégis erős anyagból van.Furcsa módon kevésbé fáj vele a gyantázás, mint ahogyan más lehúzó csíkkal tapasztaltam.

Ezt használom évek óta, nekem bevált. Rendesen lehet vágni is, és nem foszlik szét használat közben.

Remek, teszi a dolgát, nem szakad, sok van egy csomagban, olcsó, szerintem ezzel mindent el is mondtam. :D

Nagyon jó,és gazdaságos ez a gyanta lehúzó textilia. Sok van egy csomagban,és árfekvése is megfelelő.

Régen más márkát használtam, de ez is ugyanolyan jó, könnyel elérhető, és olcsó. Szeretem, mostanában mindig ezt vettem újra.

Nem tudom, hogy lehetne rossz egy lehúzócsík, de ezzel nincs semmi gond. Évek óta ezt hasznalom, teszi, amire való.

Nem volt dolgom még más lehúzócsíkkal, de nem is kell más. Én megtaláltam a tökéleteset.

A márka cukorgyantájához vettem és jelentem tökéletes. Puha, szépen rásimul a bőrre, de nem szakad. Mivel a cukorgyantát vízzel le lehet mosni így a textilcsíkokat többször is fel lehet használni, ergo egy csomag nagyon sokáig elég. 500 Ft-ért vettem,szerintem jó vétel.

Cukorgyantát akartam használni és ahooz vettem. Hát a gyanta főzés nem sikerült túl jól (sokáig hagytam a gázon), de erre csak azután jöttem rá, hogy kiprobáltam és nem olyan volt, mint ahogy számítottam rá, utána olvasást követően egyértelmű lett a hiba.
De ennnek ellenére is elmondhatom, hogy ez a lehúzó csík fantasztikus, nem tudtam annyiszor használni, hogy elszakadjon. Poénból kiprobáltam, hogy egy kicsit beáztatom és a gyanta simán kijött belőle, viszont maga a textilia nem lett vekonyabb, ha egy kicsit bátrabb lennék tuti kiprobálnam, hogy milyen "mosás" után. Az ára és a teljesítménye csodálatos az én bénaságom ellenére is.

Eddig csak ezt használtam, de szuper jól működik, és elég egy darabig. :)

Eddig csak ezt használtam, de szuper jól működik, és elég egy darabig. :)