Szépségvitaminok

4.5
Hozzáadva 2021.09.17.by

KremesDi

60 db

Közismert, hogy a pajzsmirigy működés zavarai hajproblémákhoz vezethetnek. A hajszálak elvékonyodnak, elgyengülnek és kiszáradnak. A korai őszülés és foltos hajhullás is gyakori jelenség. A  kapszula szelén tartalma támogatja a pajzsmirigyműködést, további összetevői hozzájárulnak a hajhagymák élénkítéséhez és a haj belső táplálásához.

• Az organikus szelén hozzájárul a pajzsmirigy normál működéséhez,
  • A szelén, a cink és a biotin hozzájárul a haj normál állapotának fenntartásához,
  • A réz hozzájárul a haj normál pigmentációjához,
  • A Gotu kola (Centella asiatica) támogatja a perifériás keringést.

ÖSSZETEVŐK:

Gotu kola kivonat , szelén , cink, pantoténsav, réz, biotin

2024.02.10. 20:57

Kerestem egy hajvitamint, erős hajhullás miatt. Mindemellett pajzsmirigy alulműködésem is van, ezért is gondoltam, hogy ez mindkettőt lefedi. Egy akció keretein belül vásároltam. A márkát ismertem már más termék miatt, amivel elégedett voltam. Nemrég kezdtem el szedni, de már most látszik, hogy csökkent a hajhullásom, mellette az éhségérzetemen is tompított. Nagyon elégedett vagyok. Biztosan újra veszem, amint elfogy. 5*

2021.08.09. 12:41

1 hónap szedés után a hajam és a körmöm is rengeteget nőtt. Viszont hiába étkezés közben vagy után veszem be, a gyomromat 1 hónap után jól kikezdte. A laktóz és gluténérzékenyeknek nem jó ilyen szempontból.

2020.10.10. 13:53

A vélemények alapján vásároltam meg és próbáltam ki. Már nem csak hajmosás alkalmával hullott a hajam, hanem minden alkalommal maradt pár szál haj a kezemben, ha vegighúztam 1-1 tincsen. KB 4 hét után éreztem már a változást. Nem hullik a hajam minden pillanatban 👌ezért szuper elégedett vagyok. Reggeli után ettem meg én is, így nem émelyegtem.

2020.05.21. 17:31

En pajzsmirigy alulmukodes miatt hasznaltam, egy 3 honapos kurat tartottam es bevalt :) babahajaim ugyan nem nagyon lettek (ezert a 4 csillag), de a hajhullasomon segitett. Egyebkent eloszor nekem is hanyingerem volt tole, aztan mar csak kiados reggeli utan szedtem es ugy nem volt baj :)

2020.04.11. 09:41

Augusztusban derült ki, hogy pajzsmirigy alulműködésem van, azóta szedek gyógyszert is rá, de a hajhullásomon az semmit sem segített. Ősszel már teljesen kétségbe voltam esve, mert iszonyatos mennyiségű hajam hullott ki minden hajmosás alkalmával. Novemberben kezdtem el szedni ezt a kapszulát, és 2-3 hét alatt sikeresen csökkentette a hajhullásomat a normális mértékűre. Eleinte napi 2 kapszulát szedtem étkezések után, ahogy ajánlja is a termék, aztán lecsökkentettem napi 1-re, a hatása szerencsére ugyanolyan jó. Decemberben egy elhúzódó betegségem miatt szüneteltettem kb. 2-3 hétig, rögtön meglátszott a hatása, mert újra elkezdett hullani a hajam. Azóta 2x újravettem, azóta is használom és most teljesen normális mértékű a hajhullásom újra. A bőrömre és a körmömre nincs semmilyen hatása, de a hajamért nagyon sokat köszönhetek neki.

2020.04.09. 15:27

3000 Ft-ért vettem a dm-ben, kb 20 napja kezdtem el szedni, még 10 van vissza, de már most látom a változást. A hajam és a körmöm is sokkal gyorsabban nő, és babahajaim lettek, viszont a kapszula bevétele után elég gyakran rámtör a hányinger. Nem mindig, de egy 10 perccel a bevétele után le kell feküdjek, olyan erős hányingerem van. Elég hamar elmúlik, de azért nem kellemes, és emiatt én nem veszem szerintem újra, inkább kipróbálok mást.