Testápolók

Yves Rocher 100% Karité Bio-Organic Shea Butter

4.3
Hozzáadva 2020.04.13.by

wikke

Alapvető hatása, hogy a bőrt finomabbá teszi, a ráncokat lágyítja, a bőrirritációkat, pattanásokat csökkenti. A benne található E-vitamin és béta-karotin bőrpuhító, regeneráló hatású. További felhasználási lehetőségek közé sorolható az ekcéma és pikkelysömör tüneteinek csökkentése.

A natúr shea vaj fent leírt összetevői miatt magában is, és natúr kozmetikum receptúrák részeként is kiválóan ápolja a száraz, neurodermitiszes, ekcémás bőrt. Hidratálja, megnyugtatja, regenerálja a bőrt és gyulladáscsökkentő hatással is rendelkezik.

Utoljára szerkesztve: 2024.02.10. 15:08 - 2024.02.10. 15:07

Nagyon lassan fogyott, emlékszem ez volt az első testvaj amit póbáltam :) az akkori pattanásos arcom megbékélt vele, hamar zsírossá tudta tenni ezért nagyon kevés elég volt.

Utoljára szerkesztve: 2018.01.18. 15:37 - 2017.10.19. 08:56

Nekem valahogy elmarad a várakozásoktól ez a termék, szájra próbáltam legtöbbet de ott nálam nem teljesít jól (mondjuk a márka ajakápolójával sem vagyok elégedett), valahogy a beszívódása nem elég erős és emiatt szerintem a hatását sem tudja kifejteni. Testre meg a formátum miatt nehéz alkalmazni. Lehetséges, hogy alapanyagként kéne használni, vagy ahogy most a leírásban és a kommentekben láttam, arcra. Adok még neki egy esélyt pattanások ellen, hátha jó lesz. Amúgy nem nagyon rossz, csak a várakozásaim voltak talán túl magasak.update: esténként arcra használom néha minden nap, néha csak minden másnap, amikor nem hámlasztok. Egészen megkedveltem, persze nem szép látvány "összevajazni" a fejem, de reggelre egységes és kipihent lesz a bőr, ha ezt használom. Nyáron valószínűleg nem lehet majd így használni, de hűvösebb időben egészen szuper

Utoljára szerkesztve: 2017.07.06. 14:03 - 2017.07.06. 14:02

Manna sheavaj után vettem meg ,a kedvezőbb ára miatt. Nem tudom, miért, de az valahogy hatásosabb volt. Ekcémát, kiütéseket, bőrirritációt kevésbé enyhített a Mannához képest. 100% shea vaj mind a kettő. Nem is értem.Azért elkenegettem.

2017.03.10. 13:47

30 hetes kismamaként a szinte az egész testemen ezt használom és fantasztikus. Igazából csak azért vettem meg, mert épp elfogyott az addig a pocakomra használt natúr shea vajam és maradt még a karácsonyra kapott vásárlási utalványból. Ádázul harcolok a striák megjelenése ellen (persze tudom nagyrészt genetika, de amit tudok megteszek és ha mégis elő merne mászni akár egy is, legalább tudom, hogy én mindent megtettem). Szóval először csak a hasamra kentem, pillanatok alatt beszívódik, nem hagy ragacsos, zsíros érzést, csak a nagyon puha, visszafogottan illatos bőrt. Aztán a maradékot elkentem a kezemen, és reggelre csodát tett vele! Amióta várandós vagyok, a szimpla mosogató szer is cserepesre szárítja kezeimet, ez a krém viszont pillanatok alatt szinte ujjá varázsolja. aztán szinte észrevétlenül elkezdtem mindenhova kenni, az arcomtól a lábamig és soha nem volt ilyen puha a bőröm. Kíváncsi leszek, hogy a szülést, mikor visszaállnak a terhesség előtti bőrállapotok, akkor milyen hatása lesz, de addig biztosan a kedvencem marad!

2017.01.15. 17:25

Ezt is Anyukámtól kaptam, már használtam előtte (negyed ennyiért kétszer ennyit) shea vajat, így tudtam, mit várhatok - csodát. :)Az egyetlen kifogásom az ára, csak mert rányomják a nevet, már rém drága és ugyanaz van benne, mint a natúrboltokban a noname termékekben. Magamnak nem hiszem, hogy megvenném, ez ilyen ajándékba adom/ajándékba kapom termék, de a mágiájából nem von le semmit.

2016.03.13. 10:32

Az ára elég borsos, de akcióban kedvező áron lehet megszerezni. Nekem bevált, bár csak igen keveset használom: testápoló helyett alig, vagy csak nagyon ritkán, mert tényleg nehezen szívódik fel. Leggyakrabban télen kézre lefekvés előtt, vagy eseti jelleggel arcra, lefekvés előtt szoktam használni. Arcra általában nem önmagában teszem föl, hanem a szokásos éjszakai ápolókkal együtt. A hatás leírhatatlan. Most más márkájú shea vajat használok, de az 5 csillag jár.