Ezt a terméket már nem gyártják!

Yves Rocher Crayon Regard Szemceruza
Ár: | 2390 Ft | Kategória: | Sminkek szemre | |||
Kiszerelés: | 3,25 g | Bőrtípus: | Minden | |||
Lelőhely: | Yves Rocher márkaboltok | Bőrprobléma: | -- |
A krémet feltöltötte: médea, Módosítva: 2017. február 22.
Kiszerelés: | 3,25 g | |
Lelőhely: | Yves Rocher márkaboltok | |
Kategória: | Sminkek szemre | |
Hosszantartó, csillámokat tartalmazó szemceruza.
Egyszer próbáltam ,de a lila szín nem passzol a szememhez. Semmi extra, tartós, a felvitellel vannak problémáim.

Én a sötétkéket vettem meg, és nem nagyon tudnék róla pozitívumot említeni azon felül, hogy alapból szépek a csillámai. Furán ragad-tapad a szemhéjamra, már jópárszor próbálkoztam vele, de egyszer sem voltam elégedett a végeredménnyel.

A Brun doré, a bronzos árnyalat van meg. Én nagyon szeretem, könnyű vele dolgozni. Sajnos jelenleg nem lehet a többi árnyalatot a neten rendelni.

Könnyű vele dolgozni, de nem tartós.

Könnyű vele dolgozni, de nem tartós.

A világosabb barna van meg. Szeretem, mert diszkrét, picit csillámos. Nekem nem tartós, ezért ha elfogy másik márkát próbálok majd ki.

Nekem az arany van meg, szép, selymes fényű, de felkenve már kevésbé látványos és tartós.

Sötétkék van belöle, kellemes árnyalat, jól kenhetö, de valamivel kombinálni kell, különben hajlamos az önálló arrébbköltözésre, én meg szeretem magam kitalálni inkább, hol legyen a felkent smink.

Két színt is vettem belőle, nagyon tartos, nekem tartosabb mint az eddigi púdereim. Nem zsíros az állaguk, így tudom kombinálni porállagú festékekkel is, nem lehet észrevenni az állagbeli különbséget. Nagyon-nagyon jó minőségű, örülök, hogy rájuk akadtam.