Yves Rocher Mascara Volume Déployé Lash Plumping Mascara
Ár: | 3490 Ft | Kategória: | Sminkek szemre | |||
Kiszerelés: | 9 ml | Bőrtípus: | Minden | |||
Lelőhely: | Yves Rocher márkaboltok | Bőrprobléma: | -- |
A krémet feltöltötte: H4niko, Módosítva: 2016. május 30.
Lelőhely: | Yves Rocher márkaboltok | |
Kategória: | Sminkek szemre | |
A Dúsító szétválasztó szempillaspirál tökéletesen dúsítja és szétválasztja a szempillákat. Tartós, és nem csomósodik.
Eredmény: dús hatás, szétválasztott pillák.
Színek: Fekete, Barna, Kék
Helia-D Botanic Concept Tokaji Aszús Hidratáló Krém Normál/Kombinált Bőrre
powderwomanÚjravevős termék nálam. Nagyon könnyen beszívódik, nem hagy filmréteget. Télen is kellőképp hidratálta a bőröm. Sokan panaszkodnak, hogy erős az illata, szerintem abszolút kellemes. Csomagolása pedig ezért az árért csak plusz pont!!!
Ajándékba kaptam ezt a szempillaspirált. A pillákat jól elválasztja és szépen íveli, de egyáltalán nem dúsít, könnyen elkenődik, nem tartós és mindössze egy könnycsepptől is elfolyik. Nem szeretem, magamtól biztos nem venném meg.

Rendkívül kedvező áron volt kapható, ezért megvettem a barna változatát. Barna és dúsító szempillaspirálra van szükségem, ezért sokszor nehéz dolgom szokott lenni, mert még a fővárosban sem terem ez minden drogéria polcain, amit nagyon sajnálok. Bedőltem neki, lévén a kedvező összetevőket tartalmazó termékeket árusító boltban kapható, hogyan is csalódhatnék... Soha semmitől nem csomósodott még így a szempillám, 1 hónapnyi használat után pedig elkezdett romlani (ecetes szagot kezdett el árasztani a tubus magából)! Nehézkesen szárad, de nekem nem pergett, hanem 2-3 óra után magától szublimált, eltűnt! Nem is értem, hogy hová, mert sem a szemeim alatt, sem a szőke pilláimon nem látszódott semmi ennyi idő után...

Ajándékba kaptam ezt a szempillaspirált egy vásárlásom mellé. Nem voltak földöntúli elvárásaim vele kapcsolatban, de pozitívan csalódtam benne. Szerettem használni... szép, dús, fekete pillákat varázsolt. Nem pergett le és nem is maszatolódott el a nap végére. :)

Hű. Komolyan lenyűgözött - még akciósan is kissé borsos az ára, de megéri. Mostantól ezt fogom használni, mert valami gyönyörű, természetes hatású pillákat csinál, tartós, a szemem sem irritálta eddig. Az pedig külön öröm, hogy van barna színben - a szőke szempilláimhoz, meg a vörös hajamhoz jobban szeretem ezt a színt, mert így lágyabb, természetesebb az összhatás.

Igaz, én elég ritkán dobok fel sminket, de akkor ezt a szempillaspirált használom. Természetes dús hatást kelt, a tubus is egyszerű, nem hivalkodó. Gyorsan szárad, a szempilla nem lesz légylábas. Könnyen eltávolítható nyom nélkül sminklemosóval. Nap végére/fizikai hatásra elkezd peregni a szempilláról.

Abszolút a legesleglegleg legnagyobb kedvenc ! Több mint egy éve csak ezt használom és egyszerűen imádom. Nem kölcsönöz mű hatást, nem csomósodnak össze a pilláim , nem folyik ,nem maszatol ! Gyönyörűséges , hosszú pillákat varázsol ,ahhoz képest ,hogy a keféje semmi extra kivitelezésű ! Könnyen lemosható ,nem kell szenvedni vele arctisztításkor. Szóval bátran ajánlom mindenkinek ,ahogy a Sexy Pulpot is ! Az is csodás ,mindkettő teljes mértékben megéri az árát !

Hát, nem egy Sexy Pulp, de nem rossz! Legalábbis amiket eddig használtam, kiemelkedik közöttük. Apró szempilláim vannak, nem csinál óriásiakat, de azért látszik, hogy növeli őket. Tartós és egész nap fent marad. Egynek elmegy kategória, viszont újra vásárolni nem hiszem, hogy fogom, azért a kedvenc spirálomat nem előzi meg.

Jó ki spirál, egy vásárlás alkalmával volt ajándék. Először kicsit tartottam tőle, mert kék színben kaptam. Azt kell mondanom, hogy nagyon szépen lehet vele dolgozni és a sötétkék színe is nagyon szép

Az abszolút kedvenc; sokadszorra újravevős, jelenleg két bontatlan példány betárazva belőle!
Nem tudom, ki mit vár egy spiráltól, a múltkor az egyik reklámújság részletezte a szempillaspirálok kefetípusait, és ledöbbentem: igen, én is észrevettem, hogy például a modern szilikonkefe nekem nem jön be...A szempillafeketítés mindig is neuralgikus pont volt életemben. A kozmetikusok (amíg még jártam) állandóan a tartós festésre akartak rábeszélni, de annyira nehezen viseltem, hogy a szemem tövében durva festék van és nem nyithatom ki, hogy erről egy idő után lemondtam. Így maradtak a kitartó spirál-tesztelések. És sokáig azt hittem, én vagyok az egyetlen hülye, aki elégedetlenségében egyszerre két különböző spirált is használ szimultán, a jobb hatás elérése végett. Hát, így volt ez hosszú éveken át: a Maybelline ikonikus kis rózsaszín-zöldikéje után próbáltam Miss Sportyt (meglepően jó volt); Avont (igen, nekik is vannak jó spirájaik!) és ennél márkásabbakat is, amik viszont nem hagytak nyomot bennem. Aztán jött az Yves Rocher, és rögtön ez volt az első spirálom tőlük. És szerintem a legjobb. Konkrétan nincs ingerenciám segéd-spirál használatára. Hosszabbít is, és kiválóan dúsít. És a színe miatt könnyű megtalálni a retikülben :-))

Az egyik kedvenc szempillaspirálom. A keféjét nagyon szeretem, és szépen kiemeli az egyébként nem túl sok szempillámat...

Helia-D Botanic Concept Tokaji Aszús Hidratáló Krém Normál/Kombinált Bőrre
Helia-D Regeneráló Hajhullás Elleni Esszencia
Imádom ezt a kis csodaszert!! Időszakosan szokott hullani a hajam, sok mindent kipróbáltam már, de ez tényleg használt. Én minden nap jól befújkálom vele a fejbőröm és alaposan belemasszírozom, ilyen használat mellett a 2. hét végére jelentősen csökkent a hajhullásom, és azóta rengeteg babahajam is nőtt az egész fejemen. Nagy meglepetéssel tapasztaltam, hogy nem csak új hajszálaim nőttek, hanem a meglévő hosszú szálak is mintha megvastagodtak volna, erősebbek lennének. Már a 2. flakonnál járok, de biztos, hogy mindig lesz belőle itthon. Persze nem fogom mindig minden nap használni, csak kúraszerűen.
Helia-D Regenero Hajvégápoló Szérum
Most már bő 1 hónapja használom, és nagyon meg vagyok elégedve vele. Ki kellett tapasztalni a mennyiséget, nekem a 3 pumpálásnyi az ideális, aminek már látom a hatását, de nem nehezíti el, vagy zsírosítja a hajamat. A hajam alsó kb. 10 centijére szoktam kenni. Száraz és nedves hajra is ugyanolyan jól használható. Szép sima, fényes lesz tőle a haj, és elég lassan fogy. Nem csak a hajamra használom, hanem a körmeimre/kézfejemre is szoktam kenni, pár percig masszírozom a körömágyba, kezembe, maradéktalanul felszívódik és a hatása is nagyon jó. Én akciósan vettem 1490,-Ft-ért, de teljes áron is újra fogom venni ha egyszer elfogy.
Helia-D Classic Hidratáló Éjszakai Krém
Helia-D Krémes Hidratáló Testápoló Száraz Bőrre (régi)
Kiváló testápoló,imádom. Hamar felszívódik és nem hagy zsíros érzést,mint egyes drágább termékek.Nagyon jó illata van.Tescóban vettem leárazva 850 Ft-ért,ennyiért sehol nem kapni jobbat.Az érzékeny bőröm miatt kicsit aggódtam,hogy irritálni fogja-e az olaj ami benne van....ééés nem! Mindenkinek ajánlom! :)